Social Icons

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ 3-2- ΑΠΟ 0-2 ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΟ 80 3-2 ΣΤΟ 93 !!!!!!!!!!!!


Αγώνας ακατάλληλος για καρδιακούς έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην Κοιλάδα. Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αν και έχαναν μέχρι το 80 λεπτό με.....
0-2 κατάφεραν μέσα σε δώδεκα λεπτά να κάνουν την ολικά ανατροπή  με πρωτομάστορα τον Δημήτρη Κούση σκοράροντας τρείς φορές και να πάρουν το χρυσό τρίποντο πού τους κρατάει τρείς βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στο 17 λεπτό ο Cojocaru σεντράρει από αριστερά η μπάλα φτάνει στον Γρεβτσίδη στο δεύτερο δοκάρι το σουτ του τελευταίου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Στο 35 λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από 30 μέτρα περίπου και πλάγια είδε τον Αποστόλου πού είχε βγει από την εστία του και έκανε το 0-1. Νέα ψυχρολουσία στο 47 λεπτό όταν πάλι ο Χριστόπουλος εκτέλεσε νέο φάουλ από αριστερά  ο Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα η μπάλα έφυγε στο δεύτερο δοκάρι και ο Δρίτσας με προβολή έκανε το 0-2. Από το λεπτό αυτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 62 λεπτό ο Σαγκατέλωφ ύστερα από σέντρα του Γκρεβτσίδη με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Λάσκαρη να κάνει δύσκολη απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 80 λεπτό ο Κούσης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ σε 1-2. Στο 85 λεπτό απευθείας εκτέλεση του Κούση η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 87 λεπτό ο Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα σουτ του Δρίτσα έξω από την περιοχή. Γκολ για την Κορωνίδα στο 89 λεπτό ο Biro εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα πήγε στον Ψωμά ο οποίος με κεφαλιά βρήκε τον Κούση περίπου στο σημείο του Πέναλτι πλασέ του τελευταίου και 2-2. Στο 93 λεπτό ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά η μπάλα πήγε στον Biro περίπου στο σημείο του πέναλτι εκεί ο Γιάννης Οψιμούλης τον ανέτρεψε και το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κούσης κάνοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ζώης ο οποίος ήταν άψογος αν και δέχτηκε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την καταλογισμό  του πέναλτι όμως το video του αγώνα τον δικαιώνει , Βοηθοί του ήταν ο Ανδρέας Αργυρόπουλος και ο Δημήτρης Αλωνιστιώτης.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου, Ζέρβας, ( 80 Λούμης) Slavov, Ψωμάς, Γιαννακόπουλος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Cojocaru. ( 46 Φράγκου )Κούσης, De Freitas , Γκρεβτσίδης.

Αριστείων : Λάσκαρης, Γαλάνης Δημ., Γαλάνης Κων., Στάικος , Σαρρής, (59  Οψιμούλης Αναστ.) , Οψιμούλης Ιωάν., Γεώργας , Δρίτσας, Χριστόπουλος, ( 83 Μπέκας ) , Σακουλής , ( 89 Κόλλιας), Οψιμούλης  Αναργ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates