Social Icons

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 3-1 ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Άνετη επικράτηση για της Ερμιονίδα 2012 απέναντι στην Θύελλα Λιμνών. Οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το ....
20 λεπτό με ένα γκολ από το πουθενά δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν τους αντιπάλους τους έχασαν ευκαιρίες για γκολ και πήραν το χρυσό τρίποντο με σκορ 3-1 .

Αναλυτικά

Στο 3 λεπτό δυνατό σουτ του Διαμαντή η μπάλα άουτ. Στο 6 λεπτό ο Τσάβο ύστερα από κόρνερ του Μητρόπουλου  σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 15 λεπτό δυνατό σουτ του Διαμαντή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νώτη. Στο 20 λεπτό ένα σουτ από τον Βασίλη Κατεμή από 40 μέτρα περίπου η μπάλα πήγε στο «γάμα» του Σχοινά πού φάνηκε να την ελέγχει όμως του έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 35 λεπτό εντροπή του Σκεντεράι από τους αμυντικούς ο διαιτητής Τσακογιάννης έκλεισε τα μάτια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν τον αγώνα και η αρχή έγινε στο 57 λεπτό όταν ο Βασίλης Δημαράκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή σούταρε και απέκρουσε ο Νώτης και στην επαναφορά ο 16χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 64 λεπτό ο Τσάβο ανατράπηκε από τους αμυντικούς των Λιμνών και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος δίνοντας την πρωτοπορία στους γηπεδούχους. Στο 70 λεπτό μπήκε το γκολ του αγώνα από τον   Skenderai με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι του Νώτη κάνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Στ. Τσακογιάννης

Ερμιονίδα 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Παπανδριανού Ν., ( 87 Τσέλος), Μέλσι, Στεργίου, Μητρόπουλος, ( 89 Βλαχογιάννης), Διαμαντής Ευαγ., Τσάβο, Κοροντίνης ,( 77 Δημαράκης Κοσμ.),  Σκεντεράι., Δημαράκης  Βασιλ.

Θύελλα Λιμνών :  Νώτης, Μελέτης, Πιτσάκης, Κατεμής Π., Μπαστούνης Γ, Καμπούρης Π, Βλάχος, Κατεμής Βασιλ., Καμπόσος, Βλάχος , Καμπούρης Αλ. ( 74 Μπαστούνης Στ.)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates