Social Icons

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ 1-2. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ



  

 Πρώτη ήττα για την Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο της και αυτό έγινε με την βοήθεια του διαιτητή Κουντουριώτη και του πρώτου βοηθού Κρετσίμου οι οποίοι στο 71 λεπτό άφησαν  οφθαλμοφανέστατο οφσάιντ για να γίνει το 1-2.
Αναλυτικά οι φάσεις.
 
Στο 1 λεπτό σέντρα του Στάικου από αριστερά η μπάλα πέρασε παράλληλα προς την εστία των φιλοξενούμενων και ο Κανελλόπουλος δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός
Στο 6 λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Τζουραμάνης
Στο 7 λεπτό πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Μαντά να σουτάρει έξω από την περιοχή και ο Πονηρός να αποκρούει .
Στο 8 λεπτό συνδιασμός Στάικου και Κανελλόπουλου με τον τελευταίο να πλασάρει αδύναμα μπροστά από τον Τζουραμάνη.
Στο 14 λεπτό  Σταικος εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ προς τον Κανελλόπουλο σούτ του τελευταίου και η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζουραμάνη.
Στο 20 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ όταν ο Ν΄Γραμματικόπουλος σέντραρε από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Θωνιάτη από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός.
Στο 23 λεπτό πλασέ του Θωνιάτη μέσα από την περιοχή απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Πονηρός.
Στο 25 λεπτό σουτ του Κρίστο από 30 μέτρα η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 37 λεπτό ο Στάικος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων. Το εκτέλεσε ο Δήμας στέλνοντας την μπάλα στο «γάμα» του Τζουραμάνη ανοίγοντας το σκορ.
Στο 37 λεπτό ο Συμελίδης μετά από μπαλιά του Σταικου μπήκε από δεξιά στην περιοχή και την πλάσαρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Φούφουνας.
Στο  43 λεπτό ο Στάικος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς του Ατρομήτου όμως ο διαιτητής είπε «παίζετε»
Στο 47 λεπτό μακρινό σουτ του  Βαβάτσικου δεν ανησύχησε τον Πονηρό που απέκρουσε εύκολα
Στο 51 λεπτό ο Θωνιάτης μπήκε από δεξιά σέντραρε προς τον Λιβάνη όμως την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Πονηρός.
Στο 54 λεπτό δυνατό σούτ του Κανελλόπουλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τζουραμάνη .
Στο 61 λεπτό ο Βαβάτσικος έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Ν.Γραμματικόπουλο ο οποίος ανατράπηκε σύμφωνα με τον διαιτητή από τον Κολόκα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάτσης κάνοντας το 1-1. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Κολόκας αφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 70 λεπτό έγινε μία φάση πού παραλίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα όταν εκτελέστηκε ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου από τους παίκτες του Ατρόμητου η μπάλα έφτασε στον Ν.  Γραμματικόπουλο αυτός με την μία έδωσε στον Γκάτση στο σημείο του πέναλτι όπου βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 και ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Στο 75 λεπτό νέο λάθος από τον πρώτο βοηθό όταν ο Γραμματικόπουλος πέρασε τον Πονηρό σούταρε και ο Τσώνης απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή.
Στο 82 μπαλιά του Λιβάνη στον Γραμματικόπουλο πού έμπαινε μόνος του την τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε ο Πονηρός πού στην φάση αυτή τραυματίστηκε
Στο 86 λεπτό μεγάλη απόκρουση του Πονηρού σε σέντρα του Ν.Γραμματικόπουλου από αριστερά η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι καρφωτή κεφαλιά του Γ.Γραμματικόπουλου και ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ..
 Διαιτητής : Κουντουριώτης  ( Πειραιώς)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός ) : Πονηρός,  Παπανικολάου, ,( 80 Σχοινάς), Σαμαράς,( 90 Λαζάρου),  Κολόκας, Τσώνης, Κιοσσές, Στάικος ,Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, Κρίστο  ( 54 Μουκίδης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ ( Θ.Πατρώνης )  Τζουραμάνης, Λιβάνης, Μαντάς. Αθανασίου, Νικολόπουλος , Ντόμας, ( 80 Γραμματικόπουλος Γ.), Θωνιάτης, Βαβάτσικος, Γκάτσης, Γραμματικόπουλος Ν. ( 93 Σίδερης) ,Φούφουνας ( 39 λ΄τρ Σαμπανέι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates