Social Icons

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ Δ.Α.Κ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ





Η Ερμιονίδα και ειδικά η Ερμιόνη τίμησε για άλλη μία φορά την  μεγαλη ευεργέτιδα του. Ο λόγος βέβαια για την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία παραβρέθηκε στην γενέτειρα της για να εγκαινιάσει το νέο παρκέ του .....
κλειστού γυμναστηρίου Ερμιόνης το οποίο είναι προσφορά της.

Μεγάλοι επίσημοι στην εκδήλωση αυτή πού τίμησαν πάνω από 500 φίλαθλοι ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος  σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ερμιόνης στο μπάσκετ και η Εθνική ομάδα Παίδων μπάσκετ του Θανάση Παπαδημητρίου  η οποία τον Αύγουστο πού πέρασε βρέθηκε στο τρίτιο σκαλί της Ευρώπης αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ  στο Κίεβο συντρίβοντας μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ την Ιταλία με 78-50.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από την κυρία Βαρδινογιάννη και στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ερμιόνης κύριος Γιάννης Κριτσωτάκης ο οποίος καλωσόρισε την κυρία Βαρδινογιάννη και την ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά της όχι μόνο στην Ερμιόνη αλλά στην Ερμιονίδα γενικότερα. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΔΑΚ Ερμιόνης Παναγιώτης Μπάζος οποίος και αυτός με την σειρά του την ευχαρίστησε για το πολύτιμη προσφορά της.

Στην συνέχεια μίλησε η κυρία Βαρδινογιάννη η οποία ευχαρίστησε τον Γιάννη Κριτσωτάκη και τον Παναγιώτη Μπάζο για τα καλά τους λόγια προς το πρόσωπό της και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους σε ότι χρειαστούν.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης  οι οποίοι και αυτοί την ευχαρίστησαν για το πολύτιμο έργο πού προσφέρει.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι απονομές προς την κυρία Βαρδινογιάννη από τον δήμαρχο Ερμιονίδας , Δημήτρη Καμιζή τον Πρόεδρο του Α.Ο. Ερμιόνης,  Β. Δημαράκη, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Ι. Κριτσιωτάκη   ,   τον Πρόεδρο του ΔΑΚ Ερμιόνης Παναγιώτη Μπάζο .

Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση ήταν τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ένωσης Ερμιονίδας και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ερμιόνης τα οποία πρόσφεραν από μία μεγάλη ανθοδέσμη.

Στην συνέχεια η κυρία Βαρδινογιάννη πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Παίδων και στην ομάδα Μικτή ομάδα Παίδων Ερμιονίδας και στην συνέχεια τα παιδιά του δημοτικού σχολείου τραγούδησαν και χόρεψαν .

Η εκδήλωση έκλεισε με δύο αγώνες μπάσκετ  . Ο πρώτος μεταξύ των ομάδων Μικτή Ερμιονίδας και Εθνικής Παίδων και ο δεύτερος μεταξύ του Α.Ο. Ερμιόνης και Εθνικής Παίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates