Social Icons

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

ΠΗΓΗ : http://www.sportstonoto.gr

Σήμερα στο Στάδιο θα φανεί τελικά αν ο Τάσος Καντούτσης (ΦΩΤΟ) μπορέσει να δώσει «το παρών» στην μητέρα των μαχών στην ...........
Ερμιονίδα για τη Μαύρη Θύελλα.
Ο νεαρός αμυντικός ούτε χθες προπονήθηκε με την ομάδα όμως λογικά και πάλι θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει, όπως άλλωστε μας είπε και ο ίδιος, καθώς δεν θέλει να λείψει από το σπουδαίο και καθοριστικό αυτό ματς.
Εν τω μεταξύ ούτε χθες ήρθε η «μπλε» κάρτα του Οντσβόνγκ και έτσι ο θηριώδης επιθετικός της Καλαμάτας δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί (λογικά) και πάλι, όπως βέβαια και οι τραυματίες Γεωργακόπουλος (νέα υποτροπή χθες, προβληματίζει πια η περίπτωσή του την διοίκηση), Κάνιστρας, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παύλοβιτς και ο φαντάρος Ηλιόπουλος.
Εν όψει τώρα της άφιξης του νέου προπονητή της Καλαμάτας (ο Μίλτος Γκόφας σήμερα το πρωί θα είναι στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα) ο Γιάννης Τσόπελας θα λάβει επιτέλους «συγχωροχάρτι» και έτσι θα τεθεί στην διάθεση των «μελανολεύκων» για το τεράστιας και καθοριστικής σημασίας αγώνα στην Ερμιόνη.
Τέλος η αποστολή της Μαύρης Θύελλας για την Ερμιόνη θ’ αναχωρήσει το Σάββατο το απόγευμα. Επαναλαμβάνουμε αυτή θα συμπεριλάβει πια και την νέα της τεχνική ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates