Social Icons

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Πέλοπας Κιάτου -Ενωση Ερμιονίδας 1-3. Ελένη Λαμπαδάριου Παναγιώτα Κουτσούμπου και Θανάσης Στάικος θα ξανασυναντηθούν στην ίδια θέση.

Αρωμα γυναίκας στο γήπεδο Κρανιδίου με το ορισμό της Ελενης Λαμπαδάριου να διευθύνει τον αγώνα Ενωσης Ερμιονίδας-Κόρινθου. Αλλά δεν θα είναι μόνη της αφού σαν πρώτη βοηθός ορίστικε η Παναγιώτα Κουτσούμπου. 


Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο γυναικείο διδυμο είχε διαιτητεύσει με μεγάλη επιτυχία τον εκτός έδρας αγώνα της Ενωσης Ερμιονίδας πού έγινε στις 24 Μαρτίου στο Κιάτου με τον τοπικό Πέλοπα μία αγωνιστική πρίν το φινάλε του πρωταθλήματος. Το τελικό σκορ ήταν 1-3 υπέρ της Ενωσης Ερμιονίδας. 

Ας γνωρίσουμε ξανά της δύο κυρίες μέσα από το ρεπορτάζ πού είχαμε κάνει τον Μάρτιο 

ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ

Η Ελένη Λαμπαδάριου είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και παντρεμένη. Θεωρείται μία σκληρή διαιτητής και σε πρόσφατο αγώνα που έγινε στα πλαίσια της football league 2 μεταξύ του Ρούβα και του Αχαρναικού η διαιτησία της στάθηκε αφορμή να παραιτηθεί ο προπονητής του Ρούβα Γιωργος Καμπερίδης.

Η Ελένη Λαμπαδαρίου είναι «πουλέν» του περιβόητου παραγκάρχη Γιάννη Σπάθα, ο οποίος άλλωστε έχει γαλουχήσει σχεδόν όλους τους Πειραιώτες διαιτητές τα 20 τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά θεωρείται ο πι αμαρτωλός σύνδεσμος στην Ελλάδα.
Έχει δηλώσει: «Σε κάποιο φάουλ ο ποδοσφαιριστής που ήρθε για να το εκτελέσει μου ζήτησε το τηλέφωνο. Τον κοίταξα άγρια, με... αστυνομικό βλέμμα. Οπλοφορώ, αλλά δεν το παίρνω στο γήπεδο»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ

Σταθερή αξία στη διαιτησία. Βοηθός διαιτητή στη Β’ Εθνική και διεθνής τα τρία τελευταία χρόνια. Ξέρει την κατηγορία απ’ έξω και ανακατωτά. Ξεκίνησε από ποδοσφαιριστής και κατέληξε στη διαιτησία.
Έχει δηλώσει: « Eπιβάλλομαι στους άντρες μέσω της διαιτησίας! Ότι αποφασίζω, γίνεται. Αυτό με επηρεάζει και στην προσωπική μου ζωή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates