Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ



Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης, που έχει συνδέσει το όνομα του με την αναμόρφωση και καταξίωση της διαιτησίας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς προσφέρει το τελευταίο διάστημα αμισθί από θέση ευθύνης στο Ποδοσφαιρικό τμήμα της ........
Α.Ε Μεσολογγίου
O Βασίλης Νικάκης εκπροσώπησε την Ελλάδα, σαν διεθνής διαιτητής και παράγοντας πέρασε με επιτυχία  τα σύνορα και εξελίχθηκε σε προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που αναπτύχθηκε με ισχυρή δράση στις Διεθνείς Ομοσπονδίες.
Διέθετε διοικητικές ικανότητες και αρετές και χειρίστηκε με ευπρέπεια την ισχύ που απέκτησε, δικαίωσε την αθλητική κοινότητα που τον εμπιστεύτηκε και κινήθηκε άψογα σε όλο τον χώρο της Διαιτησίας .

Η  ποδοσφαιρική μελέτη και γνώση που έχει αποκτήσει και βγήκε από τα ποδοσφαιρικά βιώματα και τις εμπειρίες που είχε σαν διεθνής διαιτητής αλλά και από τις θέσεις ευθύνης που έχει υπηρετήσει τον χώρο (πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA), αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα και  δυνατό χαρτί  για την ομάδα του Μεσολογγίου στην δύσκολη πορεία που έχει να διανύσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής,  ενώ η μεγάλη του ευθύνη απέναντι στο τόσο δημοφιλές άθλημα τον "υποχρεώνει" να προσφέρει σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο από άλλη θέση.
Ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι η μεγαλύτερη του διάκριση όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον αθλητισμό και την διαιτησία ήταν η σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης που είχε οικοδομήσει με την αθλητική οικογένεια της Αιτωλοακαρνανίας.
Και έως μια μικρή ανταπόδοση, αισθάνεται την υποχρέωση όποτε του δίνεται η ευκαιρία να στηρίξει τα τοπικά σωματεία με την εμπειρία και την γνώση που έχει συσσωρεύσει από την μακρόχρονη παρουσία στον αθλητισμό.  
Η προσπάθεια του στην Α.Ε Μεσολογγίου επικεντρώνεται στο να δημιουργηθεί  ένα καλό ποδοσφαιρικό τμήμα με σωστή υποδομή και μεγάλη σταθερή ποδοσφαιρική οντότητα, έχει καθημερινή παρουσία στις δραστηριότητες της ομάδας ενώ τυγχάνει αισθήματα αναγνώρισης και σεβασμού από όλη την αθλητική κοινότητα, κάτι που αποδεικνύει η αντιμετώπιση που έχει στα γήπεδα που έχει αγωνιστεί η Α.Ε.Μ στους μέχρι τώρα επισήμους και φιλικούς αγώνες.

ΠΗΓΗ : http://aitosports.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates