Social Icons

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ



Απρόβλεπτες εξελίξεις αναμένονται στο «στρατόπεδο» της Δόξας, μετά την παραίτηση… βόμβα του προέδρου Ανδρέα Χαμουζά!

Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος παράγοντας κατά την παρουσία του στην προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία την αποχώρησή του από τα διοικητικά του συλλόγου, αφήνοντας άπαντες εμβρόντητους.
Μαζί του παραιτήθηκαν και οι Κώστας Δημητρόπουλος, Μιχάλης Δημόπουλος, που ακολούθησαν το… δρόμο του προέδρου.
Οι λόγοι που οδήγησαν τον Α. Χαμουζά σε παραίτηση δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο, ο ίδιος μας γνωστοποίησε ότι εντός των ημερών θα εκδώσει προσωπική ανακοίνωση μέσω της οποίας θα αναφέρει τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.
Η χαρά, λοιπόν, για την «παρθενική» νίκη στη Γ’ Εθνική την περασμένη Κυριακή επί του Αστέρα, κράτησε ελάχιστα στις τάξεις της ομάδας Ν. Μανολάδας, με τους «μαυραετούς» (και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις να τρέχουν) να βρίσκονται στον… αέρα!
Υπάρχει διάδοχη κατάσταση;
Η απόφαση των τριών προαναφερθέντων θεωρείται οριστική και αμετάκλητη και το ζητούμενο πλέον είναι, αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Σύμφωνα, πάντως, με κάποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται, φαίνεται ότι γίνονται στο παρασκήνιο κάποιες ενέργειες για συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος. Απομένει το κατά πόσο αυτές είναι βάσιμες ή απλές φήμες…
Σε περίπτωση που δεν ευσταθούν, το «οικοδόμημα» της Δόξας, που με τόσο κόπο «χτίστηκε» τα τελευταία χρόνια, θα γκρεμιστεί…
Μαρία Καραντώνη - olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates