Social Icons

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ- ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟ. ΜΕ 5-1



Άνετη νίκη σήμερα για τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 5-1 επί του Παμμηδεατικού μέσα στα Δίδυμα. 
 
Στο 23 λεπτό ο Στεργίου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σωτήρη Κονδύλη πού μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καραμάνο για να γίνει το 1-0. Στο 35 λεπτό ωραία μπαλιά του Ζαραφωνίτη στον Αποστόλου πού βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής αυτός έστρωσε την μπάλα δεξιά στον επερχόμενο Κονδύλη πού έκανε το 2-0. Στο 67 λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή και εκεί ο Αποστόλου με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν δύο λεπτά αργότερα ( 69 ) με πέναλτυ του Ευσταθίου όταν ο Κουτρουφίνης σούταρε και ο Τασσιόπουλος απέκρουσε με το χέρι μέσα στην  περιοχή. Στο 77 λεπτό ο Αποστόλου πάσαρε στον Κονδύλη και αυτός στον Ζαραφωνίτη πού έμπαινε από αριστερά και με πλασέ έκανε το 4-1. Τέλος δύο λεπτά αργότερα ( 79 ) ο Δήμιζας ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής της συνάντησης ο Παύλος Τσιτουρίδης ( Αργολίδας)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης, ( 51 Οικονομόπουλος), Στεργίου, Τασσιόπουλος, Παρδάλης,( 65 Δήμιζας),  Αποστόλου, Κωνσταντινίδης, Ζαραφωνίτης, Δημαράκης ( 75 Δαγρές).
ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ : Καραμάνος, Διαλιάτσης , ( 39 Δήμας Κ.), Δανομάρας Κων., Δανομάρας  Ιωαν., Πατούρας, Ζώγαλης, ( 46 Παπαγεωργόπουλος), Μπούκας, Κουτρουφίνης, ( 75 Κατακουζινός), Ευσταθίου, Τόμπρας, Μαστοράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates