Social Icons

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 4-3



Όταν σε έναν αγώνα «μπαίνουν» επτά γκολ νικητής δεν είναι άλλος παρά το ποδόσφαιρο  και οι φίλαθλοι πού το παρακολούθησαν . Ο Τροιζηνιακός .....
ήταν τελικά ο νικητής με το εκπληκτικό  σκορ 4-3. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν στο 40 λεπτό να βρίσκονται με δύο γκολ πίσω όμως δεν το έβαλαν κάτω και ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μείωσαν και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα πού όμως δεν ήρθε.


Στο 17 λεπτό ο Γιάννης Σταματέλος με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσοβού ανοίγοντας το σκορ .Στο 40 λεπτό μπαλιά του Πάνου στον Γιάννη Καλυβόπουλο μέσα στην περιοχή πλασέ του τελευταίου και 2-0. Στο 44 λεπτό ο Βαγγέλης Μπροδήμας  με σουτ μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους . Στο 49 λεπτό το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους από την ισοφάριση μετά από σουτ του Μπροδήμα. Στο 56 λεπτό ο Σωτηράκης   με κεφαλιά πέτυχε έκανε το 3-1  ύστερα από κόρνερ του Καλυβόπουλου  . Ένα λεπτό αργότερα ( 57) ο Δήμιζας με σουτ μείωσε εκ νέου σε 3-2.   Στο 62 λεπτό ο Σταμετέλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καλυβόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.  Ένα λεπτό πρίν την λήξη του αγώνα ( 89 )ο Βαγγέλης Μπροδήμας με σουτ έκανε το τελικό 4-3 και ταυτόχρονα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Π.Καπετάνος με βοηθούς τους  Α.Αργυρόπουλο και  Σ.Τσακογιάννη.
Τροιζηνιακός :  Καραγιάννης, Καπετανκωνσταντής, Δελαπόρτας, Σωτηράκης, Σαχίνης (85’ Κόζαρης), Βλάχος, Καλυβόπουλος, Σταματέλος, Σαμπάνης (82’ Μητρόπουλος), Κορδαλής, Πάνου (70’ Σούχλας)
Ποσειδώνας  Διδύμων: Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης, Μούγιος, Στεργίου, Αποστόλου, Δήμιζας (59’ Α.Κονδύλης), Κωνσταντινίδης, Ζαραφωνίτης

ΠΗΓΗ : http://sport.argonafplia.gr  ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates