Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Ολα τα ρεπορτάζ των αγώνων της 3ης αγωνιστικής από το infootball.gr


ΠΗΓΗ : http://infootball.gr

Πανναυπλιακός-Παναρκαδικός 1-2
Με το «τρίποντο» απέδρασε από το Νάυπλιο ο Παναρκαδικός, ο οποίος έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-1 τον Πανναυπλιακό. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Σκούφαλη στο 40' να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μουστόγιαννη. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κετσεντζόγλου να μπαίνει από δεξιά και με πλασέ να «νικάει» τον Ανδριόλα. Στο 47' ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Σκάρο να επιχειρεί την σέντρα-σουτ και να σημαδεύει το δοκάρι. Τελικά στο 86' ο Καδάς έδωσε τη λύση στους «πράσινους», με σουτ έπειτα από φάση διαρκείας (2-1).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Μπραϊμλάρι, Μπέλεσης, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Μουσταφάι, Κάπλατζης, Γκολέμης Η., Γεωργιόπουλος, Κετσεντζόγλου
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης): Ανδριόλας, Γ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Δ. Κυριακόπουλος, Παπαζούδης, Σκάρος, Δήμος, Σκούφαλης, Μουστόγιαννης, Ντινιωτάκης

Μεσσηνιακός-Εθνικός Σαγέικων 5-0
Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Μεσσηνιακός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει το δεύτερο σερί «τρίποντο» του, επικρατώντας με 5-0 του Εθνικού Σαγέικων στην Καλαμάτα. Μόλις στο 14' ο Μπεγέτης έβαλε τους γηπεδούχους σε ρόλο οδηγού, σκοράροντας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Χελά. Στο 34' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με τον διαιτητή να αποβάλει τον τερματοφύλακα του Εθνικού, Καλλιακμάνη για ανατροπή του Βιτάλι έξω από την περιοχή.
Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα σε νέα επίθεση του Μεσσηνιακού, ο Δασκαλάκης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Ιωάννου προσπάθησε με κεφαλιά να διώξει την μπάλα, αλλά αντιθέτως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (2-0). Χωρίς να δώσουν ανάσα στους φιλοξενούμενους, οι «πράσινοι» έφτασαν στο 3-0 ένα λεπτό αργότερα με τον Ταχματζίδη να εκτελεί το κόρνερ και τον Τσουλάκο να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Χελάς με πλασέ προ κενής εστίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου, πετυχαίνοντας το 4-0 στο 68', ενώ ο Βιτάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 80' έβαλε το κερασάκι στην τοπύρτα, σημειώνοντας το τελικό 5-0.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσάκωνας): Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής (55' Μπιζίμης), Μπαστακός, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος (60' Σπανός), Ταχματζίδης (73' Τσουκάλης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Καλιακμάνης, Θεοφανόπουλος, Νικολόπουλος, Ιωάννου, Αυγερινός, Τζίφας, Δαλιάνης (35' Κανελλόπουλος), Βουρλούμης, Μπούρδος (70' Παναγόπουλος), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος (66' Σπαθής).

Ένωση Ερμιονίδας-Καλαμάτα 3-1
Νέα ήττα γνώρισε η Καλαμάτα, η οποία παρέμεινε χωρίς βαθμό. Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, Μίλτου Γκόφα, οι «μελανόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-1 από την Ένωση στην Ερμιονίδα, ένα αποτέλεσμα που έδειξε στον τεχνικό το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.
Οι δύο ομάδες μπήκαν τόσο δυναμικά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μπουν δύο γκολ μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά (!). Στο 3' έπειτα από κόρνερ του Στάικου, ο Λαζάρου με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, ο Σκαρλάτος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Καραχάλιου ισοφάρισε σε 1-1 για την Καλαμάτα. Στο 71' ο Τζιέρης έβγαλε την σέντρα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και ο Κανελλόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για την Ένωση.
Δέκα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την «Μαύρη Θύελλα», καθώς ο Σκαρλάτος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Ως αποτέλεσμα, οι «μελανόλευκοι» αποδιοργανώθηκαν και στο 87' η Ένωση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 , με τον Δήμου να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Τσιμικλή και να αλλάζει πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Βλαχόπουλος, Κρίστο (68' Τζιέρης), Κολόκας, Λαζάρου, Κιοσσές, Στάικος, Συνμελίδης (92' Βιρβίλης), Κανελλόπουλος (91'Σχοινάς), Δήμας, Θωμάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Αλιού (82' Καλογερόπουλος), Τσιμικλής, Καραχάλιος, Μπελεβέτης, Καλαντζής, Ρήγας, Αθανασόπουλος (75' Τσιρίλο).
Kόρινθος - Παναργειακός 0-1
Στο φινάλε «έκλεψε» ο Παναργειακός τη νίκη, με τους «πράσινους» να φεύγουν με το «τρίποντο» από τον Ισθμό κόντρα στην Κόρινθο. Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση σημείωσε στο 90' ο Αγγελόπουλος, ο οποίος «νίκησε» στο τετ α τετ τον Αρχοντάκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου (Αθηνών).
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Αρχοντάκης, Διαμαντόπουλος (34' Ντραγκόλοφ), Φίλης Β., Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης (53' Κούκης), Τσίτσης, Καφαντάρης (79' Αμπαδιωτάκης), Κερμενίδης, Γκεοργκίεφ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Μένιος, Νότης (73' Καλιμούτσος), Ισούφι, Μπόμπος, Φίλης Σ., Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρίδης (88' Καμπάσης), Καραγκούνης (76' Τριμπόνιας), Παπαϊωάννου

Αχαϊκή-Άρης Αιτωλικού 1-0
Αήττητη συνεχίζει την προσπάθειά της στο φετινό πρωτάθλημα η Αχαϊκή, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Άρη Αιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου. Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν στο παιχνίδι και βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ στο 56', αλλά το σουτ του Καζατζή σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 71' με τον Τόγια να ανοίγει το σκορ (1-0). Ο Άρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα, Δούρου, στο 80'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αστερής του συνδέσμου Κορίνθου.
*Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη, Αντώνης Ζήκος, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις τρεις σερί ήττες της ομάδας του, με την διοίκηση του συλλόγου να την κάνει αποδεκτή.
ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Ντάζος, Νίκας, Λαμπρόπουλος, Μπεκίρης, Τόγιας, Καζατζής, Μπουρζανιώτης (78 Νικολόπουλος), Σαμίκος (89' Μελέκος), Δημητρακόπουλος (88' Σπανός), Αποσκίτης
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Αντώνης Ζήκος): Δούρος, Πατσέας, Βαλμάς, Σωτηρόπουλος, Ζημπεντής, Παλιάτσας, Καβαλλιέρης (81' Ζέρβας), Γρηγοριάδης, Γαυρίνας, Ευθυμίου (78' Μπερερής), Μπαρμπαρούσης

ΑΕ Καραϊσκάκης-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Στην πρώτη ήττα του υποχρέωσε χθες η αήττητη ΑΕ Καραϊσκάκης τον ΠΑΟ Βάρδα, με τους «μελανόλευκους» να επικρατούν με 1-0 της ομάδας του Ανδρέα Ζήκου. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης χρίστηκε ο Παπανίκου, με ωραίο συρτό σουτ έπειτα από γύρισμα του Γραβάνη στο 49'.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Κυριάκης (90' Πέτσας), Χούσος, Αντωνίου (46' Μαργαρίτης), Μπαλάφας, Γραβάνης (83' Κορομηλιάς).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Θωμάς, Πολίτης Π., Παναγόπουλος, Βράχνης, Τσολόπουλος, Τσουκαλάς Σ., Πολίτης Γ. (67' Νάτσης), Ανδριέλος, Μπουλούμπασης, Παναγιωτόπουλος (53' Τσουκαλάς Π.), Ανδριτσόπουλος (81' Πασπαλιάρης).

Δόξα Νέας Μανωλάδας-Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο 2-0
Τρεις βαθμούς έβαλε στο ... τσουβάλι της η Δόξα, που επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Αμαλιάδας. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, η οποία προερχόταν από ήττα απέναντι σοτν Ατρόμητο Αχαΐας, πήρε το «τρίποντο» με τους Γούρμο και Σεϊτάι να βρίσκουν δίχτυα στο 55' και στο 70' αντίστοιχα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Σπανό και Γκαβέρα (Αχαΐας).
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ (Χρήστος Καραπίτσος): Τσάκωνας, Μιχαηλίδης (86' Λιούρης), Μπίζος, Κωστης (89' Σανδραβέλλης), Λαζανάς, Δαβουρλής, Νικολόπουλος, Νιφορόπουλος, Μελετίδης, Σειτάι, Γούρμος (80' Πλαστουργός)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (Νίκος Γκίνο): Αντωνόπουλος Ανδρ., Γερασιμόπουλος, Μπουτσικάκης (10' λ. τρ. Γιαννουλίδης (70' Λαμπρογεωργος)), Κουτελιέρης, Σταματέας, Καμαρινός, Οικονομόπουλος (75' Παρασκευόπουλος), Κωνσταντινίδης, Βατσής, Λυμπέρης, Παπαθεοδώρου.

ΑΕ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Αχαΐας 0-0
Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν ΑΕ Μεσολογγίου και Ατρόμητος Αχαϊας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο 50', αλλά ο Καβαλλάρης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Τσιούνης, με τον τερματοφύλακα Τζουραμάνη να αποκρούει. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρούσσος/Μπεκερτζής με βοηθούς τους Γκαρτζονίκα και Τσόγκα (Πρέβεζας).
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (82' Νάκος), Αρώνης (46' Ξευγένης), Πέντσας, Σαραντόπουλος, Τσιούνης (55' Καντάνης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θοδωρής Ανδριόπουλος): Τζουραμάνης, Βέρρας Χ., Μαντάς (20' Βέρρας Θ.), Αθανασίου (86' Σιδέρης), Θωνιάτης, Φούφουλας, Τρίγκας, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Γκάτσης, Λαθύρης (46' Γραμματικόπουλος Ν).

* Δείτε εδώ τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και την επόμενη αγωνιστική κάθε ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates