Social Icons

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 3-3





Αγώνας για γερά νεύρα το Σάββατο στο Δρέπανο μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Κορωνίδας Κοιλάδας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και προηγήθηκαν 0-2 στο .....
49 λεπτό και μέσα σε δύο λεπτά ( 53-55) οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια.



Η Κορωνίδα Κοιλάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 25 λεπτό με τον αρχηγό του Δημήτρη Κούση με σουτ μέσα από την περιοχή.  Στο 49 λεπτό ο Γκρεβτσίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 53 λεπτό ο Μίχος με σούτ μείωσε σε 1-2 για να φέρει τον αγώνα στα ίσια ο Μανιάτης δύο λεπτά αργότερα ( 55 ) πάλι με σουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 77 λεπτό έβαλε τον Αστέρα μπροστά στο σκορ με σουτ για να κάνει το τελικό 3-3 ο Παναγιώτης Μέγας στο 87 λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ. Η Κορωνίδα θα μπορούσε να είχε πάρει το χρυσό τρίποντο στο 92 λεπτό όταν ο Biro  συνδυάστηκε ωραία με τον Γκρεβτσίδη ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ πού έκανε έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ρόζη.

Με την λήξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε κόκκινη κάρτα στον Γιαννακόπουλο για κάποια ……. Γαλλικά πού αντάλλαξαν.



Διαιτητής της συνάντησης ο Παύλος Τσιτουίδης



ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ρόζης, Σχίζας, Μίχος, Γκουριώτης, Λαμπρούσης, Ατζαμίδης, Μανδύλης (63’Λαγός), Δωρής Κ. (90’ΔωρήςΕμ.), Μπογάς, Μανιάτης, Σταυρόπουλος (75’Δωρής Χ.)



ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Αποστόλου Ι., Αποστόλου Αν., Σλάβοφ, Ψωμάς, Σαλάκου (51Biro), Μέγας, Λούμης, Κοζοκάρου (64’Δώρας), Κούσης (60’Γιαννακόπουλος), Γκρεφτσίδης, Σαγκατέλοφ.


ΦΩΤΟ : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates