Social Icons

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 - ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟ





Πρεμιέρα με νίκη για την Ερμιονίδα 2012 στο γήπεδο της Ερμιόνης μπροστά σε 100 περίπου θεατές με σκορ 2-0. Η Ερμιονίδα ήταν πιο επιθετική σε σχέση με τον Πανανυφιακό πού δεν απείλησε

Αναλυτικά :


Στο 16 λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσετσέκος. Στο 33 λεπτό ο Ευαγ. Διαμαντής είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι ύστερα από δυνατό σουτ. Στο 36 λεπτό ο Τσάβο εκτέλεσε φάουλ από 30 μέτρα περίπου η μπάλα «έσκασε» μπροστά στον τερματοφύλακα Τσετσέκο και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε στον ώμο ο τερματοφύλακας  των φιλοξενούμενων και αντικαταστάθηκε μετά από πέντε λεπτά αφού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πιτσάς δεν ήταν έτοιμος . Στο 42 λεπτό δυνατό σουτ του Βασίλη Δημαράκη απέκρουσε στο «γάμα» ο Πιτσάς. Στο 55 λεπτό δυνατό σουτ του Τσάβο έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Πιτσά. Στο 59 λεπτό στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία πού έκαναν οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να σκοράρουν όταν ο Νούνες από πλεονεκτική θέση σούταρε και ο Μουράτης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 60 λεπτό ο Βασίλης Δημαράκης βγήκε μόνος του με τον Πιτσά και ο τελευταίος τον πρόλαβε πριν γίνει απειλητικός. Στο 61 λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ερμιονίδα να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Μητρόπουλος εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Πιτσάς απέκρουσε δύσκολα του έφυγε η μπάλα και ο Κοροντίνης πού καραδοκούσε πλάσαρε αδύναμα για να αποκρούσει εκ νέου ο Πιτσας. Στο 62 λεπτό ο Νούνες προσπάθησε να κρεμάσει τον Μουράτη με ψηλοκρεμαστό σουτ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 73 λεπτό ο Νούνες εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μουράτη και πέρασε παράλληλα με την εστία , Στο 92 λεπτό ο Σκεντεράι είδε τον τερματοφύλακα να είναι εκτός θέσης και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης ο Δ. Σκιαδάς με βοηθούς την Μ. Μπούκουρα και Μ.Βασιλόπουλος όλοι από Αργολίδα

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 : Μουράτης, Νικεδήμας, Δημαράκης Κοσμάς, Στεργίου, Διαμαντής  Βασίλης,( 91 Παπανδριανός Χ.) μ  Μητρόπουλος, Διαμαντής Ευάγγελος, Τσάβο, Κοροντίνης , ( 92 Τσέλλος), Σκεντεράι, Δημαράκης Βασίλης. ( 80 Παπανδριανός Ν.).

ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ : Τσετσέκος, ( 40 λ.τρ. Πιτσάς) , Γκάτσης Ευάγγελος, Αργύρης, Αργυρόπουλος, Μητροσύλης, Σταύρου, Νούνες, Γκάτσης Γεώργιος,( 58 Κραστάνοφ),  Γκάτσης Κων/νος,  Παπανδριανός ( 80 Παπαμαυρουδής), Σμυρνιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates