Social Icons

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ 2-2



Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις Ποσειδώνας Διδύμων και Κεραυνός Ιρίων το Σαββάτο το απόγευμα στα Δίδυμα με τελικό  σκορ 2-2.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης όταν στο 90 λεπτό ο Μάκκας μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω του. Από τους γηπεδούχους μεγάλη η απουσία των Αδερφών Σωτήρη και Αντώνη Κονδύλη .
Το σκορ άνοιξε στο 2ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους ο αρχηγός τους ο Ανδρέας Ρεβύθης με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 35 λεπτό περίπου ο Δημαράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δημαράκης ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βαγγέλης Μπροδήμας δίνοντας το προβάδισμα στον Ποσειδώνα. Ο Κεραυνός Ιρίων δεν είχε πέι την τελευταία κουβέντα του και στο 88 λεπτό ο Ρεβύθης σέντραρε από αριστερά και ο Μάκκας από το σημείο του πέναλτι με πλασέ έκανε το 2-2.
Στο 54 λεπτό η ομάδα του Ποσειδώνα είχε δοκάρι όταν οι αμυντικοί των Ιρίων δεν έδιωξαν καλά μέσα από την περιοχή τους η μπάλα πήγε στον Αποστόλου πού σούταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Πανταζόπουλου. Διαιτητής του αγώνα ο Παύλος Τσιτουρίδης .
Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδς, Στεργίου , Μούγιος ( 30 λ.τρ. Δαγρές), Κωνσταντινίδης, Αποστόλου, Παρδάλης, Ζαραφωνίτης, Δίμιζας ( 54 Οικονομόπουλος ), Δημαράκης.
Κεραυνός Ιρίων : Πανταζόπουλος , Κορογώνας , Σαμπάνης, Κατσίγιαννης Αποστ., ( 69 Μάκκας), Στεφανόπουλος Κων., Αναγνωστόπουλος , ( 86 Στεφανόπουλος Παν.) , Τυροβολάς, Κοκορομύτης, Δρούζας, Ρεβύθης, Κατσίγιαννης Δημ., ( 84 Δαγλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates