Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 5-0 ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΙΡΙΩΝ ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κέρδισε τον Κεραυνό Ιρίων με 5-0. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συνάντησης ο............
Νικήτα Γκρέβτσοφ και ο Δημήτρης Κούσης πού πέτυχαν από δύο τέρματα. Αλλά και το παρθενικό γκολ του 15χρονου Νίκου Λούμη πού δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Το σκορ άνοιξε στο 11 λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ του Γκρέβτσοφ ύστερα από σέντρα του Σαγκατέλωφ από αριστερά. Στο 17 λεπτό νέα σέντρα του Σαγκατέλωφ από αριστερά και ο Γκρέβτσοφ από το σημείο του πέναλτι με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 49 λεπτό ο 15χρονος Νικόλας Λούμης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 53 λεπτό ο Κούσης με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 για να κλείσει ο ίδιος παίκτης το σκορ στο 69 λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Ρατσιάτος με βοηθούς τους Χ.Νενεκούμη και Π.Στατερό όλοι από τον σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Αποστόλου, Slavov, Γιαννακόπουλος, Ψωμλας, Σαλάκου, Μέγας, ( 70 Ζέρβας Μιχ.), Μπάζος ( 46 Λούμης ), Cojocaru ( 56 Ζέρβας ΑΝ.), Κούσης , Γκρεβτσοφ, Σαγκατέλωφ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ : Κοκκώνης , Κορογώνας ( 63 Σωτηρόπουλος Κ.), Καραλής, Κατσίγιαννης Απ., Δρούζας, Δαγλής, ( 46 Στεφανόπουλος Π.) , Κοκορομύτης, Λαγκριδώνης, Ρεβύθης, Κατσίγιαννης Δημ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates