Social Icons

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ 3-0


Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ κέρδισε η Κορωνίδα Κοιλάδας τον Παμμηδεατικό το απόγευμα της Κυριακής υπό το φώς των προβολέων.  Ο Παμμηδεατικός εάν ήταν λίγο........
πιο προσεχτικός στην τελική προσπάθεια ίσως να είχε φύγει εάν όχι με τους τρείς βαθμούς τουλάχιστον θα είχε πάρει τον ένα.
Αναλυτικά τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα
Στο 7 λεπτό ο Αυγουστόπουλος σούταρε για να αποκρούσει ο Αποστόλου. Στο 13 λεπτό ο Κούσης με σούτ έστειλε την μπάλα άουτ ύστερα από σέντρα του Cojocaru. Στο 39 λεπτό ο Κούσης με σούτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ευσταθίου με σούτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Αποστόλου. Στο 48 λεπτό ο Μαστοράκος μετα από λάθος του Ψωμά σούταρε άτσαλα άουτ. Στο 53 λεπτό ο Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαστοράκου. Στο 53 λεπτό ο Σαγκατέλωφ με σούτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 86 λεπτό ο Γιαννακόπουλος με νέο σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0.
Διαιτητής της συνάντησης ο Α.Μακρής
Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου, Slavav , Αποστόλου, Ψωμάς, Σολάκου, Μέγας, Αλεξανδρής, ( 62 Λούμης), Χατζησταύρου ( 46 Σαγκατέλωφ) , Κούσης ( Γιαννακόπουλος), Cojocaru, Γκρεβτσοφ.

Παμμηδεατικός : Καραμάνος, Παπαγεωργόπουλος, ( 62 Δαναμάρας Γ.) , Δαναμάρας , Θεοδοσίου, Πατούρας, Τομάρας , ( Καλογερόπουλος) Αυγουστόπουλος, Μπούκας ( 70 Παπαιωάννου), Ευσταθίου, Μαστοράκος, Δεδεμπίλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates