Social Icons

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.


Την πρόκριση στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας μετά το άνετο 3-0 επί του Ποσειδώνα Διδύμων και .............
θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Μπουμπουλίνα Σπετσών. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι αν και είχαν τρείς βασικές απουσίες ( Δώρας, Ψωμάς, Γκρέβτσοφ) και θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ εάν κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων δεν υπήρχε ένας καταπληκτικός Κοτσοβός. Αντίθετα ο Ποσειδώνας προβλημάτισε με την απόδοσή του

Γκολ και φάσεις του αγώνα :
Στο 15 λεπτό ο Freitas ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Ποσειδώνα και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κούσης. Στο 25 λεπτό δυνατό σουτ του Προσύλη η μπάλα έφυγε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-1 στο 30 λεπτό όταν ο Κονδύλης βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα το πλασέ πού έκανε έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρια του Αποστόλου. Στο 37 λεπτό ο Κούσης με ωραία μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Σαγκατέλωφ με τον τερματοφύλακα πού πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-0. Στο 56 λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Κοτσοβού σε σουτ εξ επαφής του Κούση μέσα από την περιοχή . Στο 60 ο Σαγκατέλωφ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 . Στο 67 λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλο η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 71 λεπτό ο Κοτσοβός απέκρουσε δύσκολα σουτ του Freitas.  Στο 72 λεπτό ωραίος συνδυασμός του Γιαννακόπουλου με τον Κούση μέσα στην περιοχή του Ποσειδώνα δυνατό σούτ του τελευταίου και ο Κοτσοβός απέκρουσε δύσκολα. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 78 λεπτό  όταν ο Κούσης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Κοτσοβός απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 85 λεπτό σουτ του 15χρονου Λούμη για τους γηπεδούχους και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοτσοβού. Στο 88 λεπτό δυνατό σουτ του Αποστόλου για τους φιλοξενούμενους και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γ. Κόλλιας με βοηθούς τους Π. Κάτσουδα και Α. Φωτόπουλο ( Αργολίδας) ήταν άψογοι.
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Αποστόλου, Α. Ζέρβας, ( 46 Χατζησταύρου ) ,  Φράγκου,Σλάβοφ, Cojocaru, Μέγας, Αλεξανδρής, ( 68 Γιαννακόπουλος), Αποστόλου Α., ( 78 Λούμης), Κούσης, Freitas, Σαγκατέλωφ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης, Μούγιος, ( 70 Δαγρές), Στεργίου, Κωνσταντινίδης, Αποστόλου Αν., Προσύλης ( 58 λ.τρ. Τσατσαρός), Ζαραφωνίτης  ( 69 Δίμιζας), Κονδύλης, Δημαράκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates