Social Icons

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-Α.Ο.ΥΔΡΑΣ 3-3


Ερμιονίδα 2012 και ο Α.Ο. Ύδρας αποζημίωσαν τους 100 περίπου φιλάθλους πού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της ...........
Ερμιόνης με ωραίο ποδόσφαιρο και έξι γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα παρουσιάστηκε  με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου πριν από μία εβδομάδα με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει καλό θέαμα και να βρεθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου τριαντάλεπτου με την πλάτη στον τοίχο αφού το σκορ είχε γίνει 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της μείωσε δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου και έχασε δύο καλές εκαιρίες να φέρει τον αγώνα στα ίσα.
 Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα της Υδρας παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο παρόλο πού έχει μόνο δέκα ημέρες προετοιμασίας και μάλιστα όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας είναι η πρώτη ημέρα πού η ομάδα « ακούμπαγε» μπάλα. Στα πρώτα 30 λεπτά δύο ευκαιρίες να σκοράρει της δόθηκαν και της έκανε γκολ. Θα είναι μία ομάδα πού θα πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο όμιλο της Α2 κατηγορίας.
Αναλυτικά :
Στο 3 λεπτό γκολ για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Μπάσο μέσα από την περιοχή . 0-1.
Στο 15 λεπτό λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα Αναργύρου με τους αμυντικούς παραλίγο να γίνει το 1-1.
Στο 25 λεπτό μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπουτσή σε πλασέ του Κυριακάκη.
Στο 27 λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Καλαφάτης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και η μπάλα αφού αποκρούστηκε από τον Παπουτσή δύσκολα του έφυγε η μπάλα και πέρασε την γραμμή.
Στο 38 λεπτό ο Παπουτσής είπε «ΟΧΙ» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαφάτη αποκρούοντας δύσκολα.
Στο 39 λεπτό ο Αναργύρου απέκρουσε δύσκολα σουτ του Μέλσι.
Στο 42 λεπτό ο Τσάβο ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Ύδρας και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μητρόπουλος. Σκορ 1-1.
Στο 45 λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Βαγ.Διαμαντή μετά από κόρνερ του Μητρόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναργύρου.
Στο 46 λεπτό την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Μέλσι σε σέντα του Παπανδριανού.
Στο 50 λεπτό δυνατό σουτ του Βασιλ. Δημαράκη απέκρουσε δύσκολα ο Αναργύρου.
Στο 64 λεπτό ο Σκεντεράι με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.
Στο  72 λεπτό ο Καλαφάτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά απέκρουσε δύσκολα ο Παπουτσής και ο Ζντράβα που καιροφυλακτούσε με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Στο 75 λεπτό ο Νικεδήμας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αναργύρου .
Στο 86 λεπτό ο Τσούνης με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το τελικο 3-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ερμιονιδα 2012 : Παπουτσής, Παπανδριανός Ν. Διαμαντής Ευαγ. Κρίστο Μέλσι, Τσέλλος Κ., Μητρόπουλος, Κακουριώτης, Τσάβο, Βασιλ. Δημαράκης, Σκεντεράι, Βλαχογιάννης .

Επίσης αγωνίστηκαν : Στεργίου, Διαμαντής Βασιλ., Παπανδριανός Χρ., Κοροντίνης Ερ., Δημαράκης Κοσμ., Τσούνης , Νικεδήμας.

Α.Ο. Ύδρας : Αναργύρου, Τσαγκάρης , Γκοτσάι, Ndoni , Δουληγέρης, Τσάκας, Μπάσο, Καλαφάτης , Σκαρπινάκης, Κυριακάκης Κοφίτσας.

Επίσης αγωνίστηκαν οι : Ράμπιας, Κρανιδιώτης Π. Κρανιδιώτης Π ( αγωνίζονται δύο με το ίδιο ονοματεπώνυμο) , Οικονόμου, Ρούστης, Ασβεστάς, Παπανικολάου, Καραχρήστος, Ζντράβα,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates