Social Icons

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-1



ΠΗΓΗ : http://www.sportsarta.gr

Δημοσιογράφος Του Βασίλη Τσεκούρα

Εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος από την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα ...............
αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μπορεί να φτάσει ψηλά στον όμιλό της και «πάρει» εύκολα την παραμονή στην κατηγορία, που είναι και ο -αρχικός- της στόχος. Η αρτινή ομάδα μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Άρτας (μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους), όπου δημιούργησε φάσεις και βρέθηκε μπροστά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γραβάνη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι «από το πουθενά» ισοφάρισαν, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη πίεσε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα από τον Γιώργο Γραβάνη.


Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα μετά από γύρισμα του -εξαιρετικού στον σημερινό αγώνα- Κυριάκη, ο Γραβάνης προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά μετά, στο 7΄ ο Σκερλετίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μπαλάφας με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23΄ ο Γραβάνης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κυριάκη, ο οποίος τσίμπησε από τον Ευθυμίου μέσα στην περιοχή, με τον αμυντικό του Πανναυπλιακού να τον ανατρέπει και τον κ. Τάση να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γραβάνης -πρώτος σκόρερ πέρυσι στον 5ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής- που ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ για την αρτινή ομάδα. Λίγα λεπτά μετά το 1-0, ο Κυριάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κατσαούνη, έδωσε στον Γραβάνη, όμως την τελευταία στιγμή ο Διαμάντης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήταν στο 40΄, όταν ο Κυριάκης έκλεψε και πάλι την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα, πάσαρε στον Μπαλάφα, αλλά αυτή τη φορά ο Γκολέμης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 49΄ ο Δριμούρας που είχε μπει σαν αλλαγή στον αγώνα, έκανε την κούρσα από τα δεξιά και την παράλληλη σέντρα και ο Κετσετζόγλου με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1. Μετά το γκολ που δέχτηκε, η ΑΕ Καραϊσκάκης ανέβηκε και στο 58΄ έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από προσπάθεια του δραστήριου Κυριάκη, ο Μπαλάφας από κοντά δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 64΄ ο Κυριάκης έκανε το γύρισμα στην αντίπαλη άμυνα, ο Τσαλοκώστας πλάσαρε από κοντά, όμως ο Κατσαούνης με υπερένταση έδιωξε, σώζοντας τον Πανναυπλιακό. Στη συνέχεια του αγώνα τα σουτ των Κετσετζόγλου (68΄) και Κιρβαλίτζε (72΄) δεν απείλησαν και στο 71΄ ο Τσαλοκώστας έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Ευθυμίου στην γραμμή κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από το 2-1. Ένα 2-1 που ήρθε τελικά στο 79΄, όταν μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριάκη, ο Γραβάνης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πανναυπλιακού, δίνοντας τη νίκη στην αρτινή ομάδα. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν απειλήθηκε, έφτασε κοντά σε ένα τρίτο τέρμα με τον Τσαλοκώστα στο 93΄, και πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Άρτας
Διαιτητής: Τάσης Γιώργος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης Θ. – Κόλλιας Α. (Ηπείρου)
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Τάση από την ΕΠΣ Ηπείρου και των βοηθών του. Ο ρέφερι της αναμέτρησης ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις, σωστή η απόφαση στο πέναλτι υπέρ της ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά και στις κίτρινες κάρτες που έδωσε στις δύο ομάδες.
Στατιστικά αγώνα
Τελικές προσπάθειες (εντός εστίας): 11 (6) – 6 (4)
Φάουλ υπέρ: 18 – 16, Κόρνερ: 8 – 3, Οφσάιντ: 3 – 2
Κίτρινες κάρτες (5 – 3): Κακάβας (43΄), Κατσαρός (44΄), Κόλλινς (65΄), Καραγκούνης (76΄), Αβραμίδης (87΄) – Ευθυμίου (23΄), Κατσαούνης (44΄), Κετσετζόγλου (55΄).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου (78΄ Παγώνης), Αβραμίδης, Πέτσας (λ.τρ. 28΄ Κακάβας), Κόλλινς, Κυριάκης, Χούσος, Σκερλετίδης (64΄ Τσαλοκώστας), Μπαλάφας, Γραβάνης.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Μπέλεσης, Κιρβαλίτζε, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Διαμάντης Τ. (39΄ Δριμούρας), Κάπλατζης, Μουσταφάϊ (59΄ Τσακνάκης), Γεωργιόπουλος, Κετσετζόγλου (78΄ Γκολέμης Η.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates