Social Icons

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΕ 2-1





Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο της Βάρδας η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε την ομάδα της Παναχαϊκής με σκορ
2-1. Τα σκορ άνοιξε ο Κανελλόπουλος στο 38 λεπτό και ένα λεπτό πρίν το τέλος του ημιχρόνου ο Συμελίδης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Η Παναχαϊκή μείωσε στο 50 λεπτό με κεφαλιά του Κοκκίνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κιάσσου. Στο 72 λεπτό ο Κρίστο ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Πατρινής ομάδας και το πέναλτι πού εκτέλεσε ο Βλαχόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ενωση έπαιζε με 9 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Κρίστο και του Τζιέρη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠANAXAΪKH: Λαζαρίδης (35' Σταυριανός, 38' Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος, Γκούρτσας, Παληγεώργος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Ζλάτκοβιτς, Βιγιαρέχο, Κιάσσος, Κωστόπουλος και , Παμπόε, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κοκκίνης, Δήμας, Σπίνουλας, Χούσα, Μασούρας, Λίτσης, Φατιόν, Καραμανλής, Πλέγας.
Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Μουκίδης, Στάικος, Σιμελίδης, Κανελλόπουλος, Φράγκος, Θωμάς, στο β΄μέρος αγωνίσθηκαν και οι Τζιέρης, Μπούρας, Βιρβίλης, Ρόκκας, Κιοσσές, Κέλι, Δήμας, Σχοινάς, Βλαχόπουλος, Παπασταύρου και, Κολόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates