Social Icons

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ






Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στον πολυχώρο ΑΡΤΙΚΙ μπροστά σε 50 περίπου μέλη η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης
της Ένωσης Ερμιονίδας πού είχε διακοπή την προηγούμενη Κυριακή προκριμένου να βρεθούν νέοι άνθρωποι πού θα στελεχώσουν  το νέο διοικητικό συμβούλιο. Με την έναρξη της γενικής συνέλευσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πάλλης ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος  δήλωσε ότι αναλαμβάνει  την προεδρία της ομάδας και για  την νέα αγωνιστική περίοδο. Ζήτησε εκτός από τα μέλη του νέου δ. σ. να υπάρξουν και άλλα μέλη πού θα βοηθήσουν σε κάποιες επιτροπές πού θα συσταθούν για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.  Τα  μέλη πού δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι για το νέο  διοικητικό συμβούλιο είναι οι : Αργύρης Λυμπερόπουλος, Πέτρος Πέτρου, Εύη Καλλιάνου, Σωτήρης Λαύκας, Γιώργος Αθανασούλας, Νίκος Τζέλλος, Βασίλης Παλυβός, Φρατζέσκος Δημαράκης, Σταύρος Φλεβαράκης, Δημήτρης Κοσμάς, Ανάργυρος Μέξης και  Δημήτρης Πατσός . Επίσης αναπληρωματικά μέλη είναι οι : Κοσμάς Πουλής, Παντελής Βλαχογιάννης, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μαχαίρας (Καραμάνης) ,Δημήτρης Λαύκας και Γιώργος Στεργίου.  Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αργύρης Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις ενέργειες πού έχουν γίνει μέχρι στιγμής  για το «καυτό» θέμα του γηπέδου του Κρανιδίου λέγοντας ότι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας θα τεθεί προς έγκριση η αγορά μίας μεταλλικής δεξαμενής η οποία θα ποτίζει το γήπεδο καθώς επίσης και η αγορά επιθεμάτων χόρτου τα οποία θα τοποθετηθούν όπου έχει μείνει μόνο το χώμα. Επίσης ενημέρωσε ότι υπάρχει συμφωνία με κάποια γεώτρηση πού βρίσκετε κοντά στο γήπεδο και θα τροφοδοτεί με νερό την δεξαμενή . Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι εάν όλα κυλήσουν σωστά η ομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις στις αρχές Αυγούστου όπως επίσης και τα φιλικά προετοιμασίας  θα γίνουν στο γήπεδο Κρανιδίου  Τέλος ζήτησε από τα παραβρισκόμενα μέλη  την έρευνα αγοράς ή δωρεάς ενός κοντέινερ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όπου θα προπονούνται οι ακαδημίες πού θα δημιουργηθούν στο Κρανίδι.
Τέλος το ραντεβού για την σύσταση του νέου διοικητικού συμουλίου δόθηκε για την Τετάρτη 12 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates