Social Icons

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΙΑ ΝΤΟΥΖΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ


Πρώτος στην κατηγορία του (ΕΝ) τέταρος στην γενική κατάταξη ο Μιχάλης Ντουζένης στην Καστοριά
Στο χωριό Καρυσσό  του νομού Καστοριάς χτύπαγε η καρδιά του enduro αφού εκεί έγιναν οι αγώνες για το Πανελλήνιο  πρωτάθλημα  το Σαββατοκύριακο
18 και 19 Απριλίου.

 Ο αγώνας του Σαββάτου περιελάμβανε τέσσερις γύρους και δυο ειδικές ανά γύρο στον εξαντλητικό χρόνο των οκτών ωρών. Η διαδρομή ξεκινούσε από το χωριό Κορυσσός με τις δυο ειδικές να βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό ενώ η διαδρομή του αγώνα περιελάμβανε ορισμένα από τα καλύτερα μονοπάτια του νομού φτάνοντας μέχρι το χωριό Κλεισούρα σε υψόμετρο άνω των 1350 μέτρων. Οι χρόνοι του αγώνα χαλαροί, παρόλα αυτά η συνολική διάρκεια θα δοκιμάσει τις αντοχές των αθλητών .

Ο καιρός παρέμεινε ζεστός και την Κυριακή όπου οι αθλητές συμπλήρωσαν τρεις γύρους -αντί τεσσάρων το Σάββατο. Η διαδρομή έγινε δυσκολότερη καθώς στον αγώνα συμμετείχαν και οι αθλητές του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Παρόλα αυτά το Σαββατοκύριακο ήταν μια καλή παράσταση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα με το ενδιαφέρον να μένει στο αγωνιστικό κομμάτι όπως πρέπει να γίνεται. Οι συμμετοχές παρέμειναν στα ίδια επίπεδα σχεδόν με μονοήμερο αγώνα, κάτι που δείχνει πως το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πρέπει να επιστρέψει σε διήμερους αγώνες και να πλαισιώνεται με αγώνες την Κυριακή του Βορείου ή Νοτίου πρωταθλήματος. 
Παρών βέβαια και σε αυτό τον αγώνα το «βλαστάρι της Ερμιονίδας» ο Μιχάλης Ντουζένης με ΥΑΜΑΗΑ #42 ο οποίος στην κατηγορία ΕΝ ( ΝΈΩΝ) δεν έχει αντίπαλο να τον απειλήσει. Στον αγώνα του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής κατέκτησε την πρώτη θέση πολύ εύκολα. Στην δεύτερη θέση ο Αρτέμης Σφηναρολάκης και τρίτος ο Φόγερτ Κωστάκης. 
Και βέβαια αυτό πού πρέπει να μας χαροποιεί είναι η τέταρτη θέση πού κατέκτησε στην γενική κατάταξη αφήνοντας για μια ακόμα φορά μία θέση πιο κάτω τον Βασίλη Σιαφαρίκα ένα από τα ιερά τέρατα των αγώνων.
Την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης πήρε ο Ηλίας Κυριλής, την δεύτερη ο Αλέξης Ζώρας και την Τρίτη ο Γιάννης Τρίγκας.
Στο βίντεο πού ακολουθεί παρακολουθήστε τις δηλώσεις πού έκαναν οι νικητές
Δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του διήμερου αγώνα enduro για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κορυσσό Καστοριάς, 19-20 Μαίου 2013.
Ηλίας Κυριλής (0:05)
Μιχάλης Ντουζένης (1:19)
Κίμων Καράμπελας (2:06)
Γιάννης Τρίγκας (2:49)
Παναγιώτης Κακολύρης (3:50)
Αλέξης Ζώρας (4:35)
Βασίλης Σιαφαρίκας (5:41)
Δημήτρης Χελιώτης (6:48)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates