Social Icons

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ : Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.



Το Σάββατο 18 Μάιου στο φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στο 87 λεπτό οι 150 περίπου φίλαθλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ο
προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σπανός έκανε την αλλαγή του Θανάση Στάϊκου με τον Γιώργο Στεργίου. Όλοι γνώριζαν ότι ήταν η τελευταία φορά πού ο 28χρονος αμυντικός  φόραγε την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.  Ένας ποδοσφαιριστής πού προέρχεται από τις ακαδημίες  του Ερμή Ερμιόνης μίας από των δύο ομάδων πού δημιούργησαν την Ένωση Ερμιονίδας . Nα αναφέρουμε ότι τα τελευταία τρία χρόνια ο Γιώργος Στεργίου στέφθηκε πρωταθλητής δύο φορές. Την πρώτη φορά το 2010-2011 πήρε το πρωτάθλημα Αργολίδας με τον Ερμή Ερμιόνης και φέτος το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Δ Εθνικής με την Ένωση Ερμιονίδας.  
 Έτσι τρεις ημέρες αργότερα η διοίκηση της ομάδας σε δελτίο τύπου πού δημοσίευσε ανακοίνωνε και επίσημα την λύση της συνεργασίας .


Με την ευκαιρία της λύση της συνεργασίας του επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Στεργίου όπου μας ανάφερε :

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την φετινή  χρονιά πού έζησα μαζί τους .Είναι γεννημένοι νικητές και τους αξίζουν και άλλες επιτυχίες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  το συμβούλιο και τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Πάλλη όπου έκαναν μία εξαιρετικοί χρονιά και ήταν απέναντι μας κύριοι.  Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Σπανό πού μας έδεσε και δουλέψαμε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια.


Ελπίζω οι φίλαθλοι να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα γιατί αυτή έχει δύναμη και στόχους. Είχα την τιμή να είμαι αρχηγός  μαζί με τον Θανάση Στάϊκο έναν εξαιρετικό άνθρωπο και να μοιραστώ μαζί του αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά το πρωτάθλημα.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates