Social Icons

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ-20 3-2




Η Ένωση Ερμιονίδας αποχαιρέτησε σήμαρα τους φιλάθλους της με μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Κ-20 του Παναθηναϊκού με σκορ
3-2. Μια ομάδα με πολύ ταλέντο και με ποδοσφαιριστές πού την επόμενη διετία θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι  να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και αυτό το έδειξαν από την αρχή όταν πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα .

Πρώτη καλή προσπάθεια για την Ένωση στο 8 λεπτό όταν ο Γκέκας απόκρουσε σε κόρνερ πλασέ του Στάικου. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 11 λεπτό όταν ο Μουζακίτης μπήκε από δεξιά και βρέθηκε σε θέση βολής μπροστά από τον Πονηρό. Το σουτ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια ο Αγρινιώτης γκολκίπερ. Στο 18 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση να ανοίξει το σκορ όταν ο Μακρίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκέκα σούταρε με δύναμη και απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια . Στο 20 λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε σωτήρια ο Πονηρός. Στο 29 λεπτό ο Θανάσης Στάικος ξεσήκωσε όλο το γήπεδο  όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Γκέκα ο οποίος απέκρουσε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στο 30 λεπτό ο Μακρίδης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Γκέκα , σούταρε και η μπάλα άλλαξε πορεία αφού χτύπησε πάνω στον Στάικο και ξεγέλασε και τον τερματοφύλακα για να γίνει το 1-0. Στο 31 λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση να κάνει το 2-0 όταν ο Σχοινάς βγήκε τετ α τετ με τον Γκέκα το πλασέ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού. Δύο λεπτά αργότερα στο 33 λεπτό ο Σαμαράς εξαπέλησε ένα κεραυνό από το  ημικύκλιο του κέντρου η μπάλα πήγαινε στο Γ του Γκέκα ο οποίος απέκρουσε εκπληκτικά όμως δεν συγκράτησε την μπάλα η οποία έφτασε στον Σχοινά πού την έσπρωξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Στο 63 λεπτό ο Ρισβάνης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουράτη μειώνοντας το σκορ σε 2-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50 λεπτό ό Στάικος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκέκα. Στο 55 λεπτό νέο δοκάρι για την Ένωση αυτή την φορά με τον Μακρίδη όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Παναθηναικού οποίος την βρήκε με την άκρη των δακτύλων του στέλνοντας την μπάλα στη ρίζα του δεξί κάθετου δεκαριού. Στο 60 λεπτό ο Στάικος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Γκέκα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 72 λεπτό σέντρα του Παπανικολάου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μουκίδη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο Γ του Γκέκα ο  οποίος απέκρουσε εκπληκτικά . Τέλος στο 75 λεπτό ο Μαρινάκης μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Πονηρού την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καστρίτι και ο τελευταίος με σουτ εξ επαφής έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος ο οποίος ήταν άψογος.

ΕΝΩΣΗ ΕΜΙΟΝΙΔΑΣ : Πονηρός ( 30 Μουράτης, 60 Γκιόκας), Παπανικολάου, Τσώνης, Σαμαράς, Τζιέρης ( 87 Στεργίου), Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης ( 81 Κρητικός), Μακρίδης , ( 69 Σκεντεράι), Δήμας, (  81 Φλεβαράκης),Σχοινάς ( 46 Μουκίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ-20 : Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μηρτιανός, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σκούφος, Δώνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Θαναηλάκης, Γιαννιτσάνης,

Επίσης αγωνίστηκαν : Μαραθιανός, Υμεράι, Βόσδου, Ντάνιελ, Χαλκιαδάκης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates