Social Icons

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ-ΦΑΛΑΙΣΙΑ 2-0 & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2-1




Με το δεξί ξεκίνησε ο Τροιζηνιακός της αγνωστικές του υποχρεώσεις στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην
Γ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Λουκά Κούρου ευτύχησε να προηγηθεί στο  55 λεπτό με κεφαλιά του Παναγιώτη Δρούγκα και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Χρυσόστομος Σταύρου έκανε μια καταπληκτική ενέργεια και με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 2-0.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Καλυβόπουλος Π., Καραμάνης Θ. (76' Βλάχος), Δελαπόρτας, Σωτηράκης, Κορδαλής (82' Κατσέλης), Σταματέλος, Καλυβόπουλος Γ., Σαραντόπουλος, Σταύρου, Δρούγκας (87' Δεϊμέζης), Καπετανκωνσταντής
ΦΑΛΑΙΣΙΑ: Μπραϊμλάρι, Ηλιόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννακούλιας, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρότχα, Κωστόπουλος Ν. (46' Νάνος), Μίτσι (60' Καρατζαφέρης), Κωστόπουλος Φ., Μπουζιάνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ  2-1

Με το δεξί… ξεκίνησε σήμερα 12/05 ο Μεσσηνιακός του Σταύρου Παπαδόπουλου, (σ.σ. παρουσία 500 και πλέον φίλων του, από τους οποίους και 50 Λάκωνες εκδρομείς που ήταν αρκετά εκδηλωτικοί) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Νέα Γ΄ Εθνική κατηγορία, στο πλαίσιο του 13ου ομίλου. Νίκησε το απόγευμα στην έδρα του, το αξιόμαχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Γυθείου με 2-1, ενώ την ίδια ώρα ο Τροιζηνιακός επικράτησε στο γήπεδό του επί του Α.Ο. Φαλαισίας με σκορ 2-0.
Παράλληλα την προσεχή Τετάρτη η καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Μεγαλόπολης τον Α.Ο. Φαλαισίας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..
Οι «ερυθρόλευκοι» του Γυθείου αιφνιδίασαν τον ΜΓΣ και, με τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού άνοιξε το σκορ με τον αφρικανό Ντάνσον φορ από την Ζάμπια που έγραψε το 0-1, ενώ στο 47ο λεπτό ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος, αφού το σουτ που εξαπέλυσε μέσα από την περιοχή του Γιώργου Νιάρχου ο Αρφαραίος πορτιέρο απέκρουσε σωτήρια αποσοβώντας το 0-2, αλλά στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθε το δοκάρι του ΜΓΣ.
Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» μπροστά στο φάσμα της ήττας, ανασυντάχθηκαν και με την είσοδο του Βασίλη Μπεγέτη έγιναν ποιο επιθετικοί. Μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχαν δυο γκολ και ανέτρεψαν το 0-1 του α΄ ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό σε φάουλ του Σταύρου Τσουλάκου από αριστερά στη τροχιά της μπάλας πετάχτηκε ο Γιάννης Χελάς και με ασύλληπτη κεφαλιά πέτυχε την ισοφάριση σε 1-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα φάση καρμπόν από δεξιά, σέντρα του Φώτη Κουλουρά που ήταν από τους διακριθέντες των γηπεδούχων, κεφαλιά του Βασίλη Αθανασόπουλου και 2-1. Από κει και πέρα ο ΜΓΣ έλεγχε το παιχνίδι μέχρι τη λήξη καθώς οι ερυθρόλευκοι του Γυθείου ξέμειναν από δυνάμεις λόγω του χλοοτάπητα, ενώ στο 72ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας, ο Χελάς και την Δευτέρα εφόσον εξακολουθεί να υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Eύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο Μακρυπόδης, Σιδέρης, Τσιρίνης του (Σ.Δ. Αχαΐας)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσάκωνας) : Νιάρχος, Κουλουράς, Αρφανίτης (56΄Μπεγέτης), Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος, Καλογερόπουλος (85ο Κουκούτσης), Τσουλάκος, Χελάς (72ο λ.τ. Δημόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ (Γεώργιος Μαστοράκος): Καβαλιώτης, Πολιτάκος, Σιαλτσάϊ, Πλεμένος, Λιακάκος, Τζανετάκος, Σαμπατάκος (85ο Εμμανουηλίδης), Μπουρελάκος, Ξανθάκος, Πλαγιαννάκος (84ο Χρυσικάκος) και Ντάνσον
πηγή: sportstonoto.gr
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/authors/item/666-messiniakos-mparaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates