Social Icons

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΡΕΤΡΟ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗΣ : ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ




Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός πού είχε κάνει το αθλητικό περιοδικό της εποχής..........
«ΟΜΑΔΑ» για τον Γιάννη Κοντοβράκη .Αναλυτικά το ρεπορτάζ : Από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της Α.Ε. Κρανιδίου είναι ο θαυμάσιος μέσος Γιάννης Κοντοβράκης . Ο παίκτης συνέβαλε κατά μεγάλο ποσοστό στην άνοδο της ομάδας του στην Α Αργολίδας αφού έπαιζε σε όλα τα ματς και ήταν θετικός σχεδόν πάντα. Ακόμα ο Κοντοβράκης είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν μία και ποτέ δεν έχει δώσει αφορμή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

 Θανάσης Μπέμπης και Γιάννης Κοντοβράκης στο γήπεδο Κρανιδίου το 1972 ή 1973 σε φιλικό της Α.Ε.Κρανιδίου με ομάδα της Δ.Ε.Η. Αθηνών. Στην ομάδα της Δ.Ε.Η. ήταν και ο Ν.Σιμιγδαλάς και ο Δ.Τακτικός ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Αθηνών.
Η φωτόγραφία είναι από τον ίδιο αγώνα
 Γιάννης Κοντοβράκης και Ανδρέας Καράκαλος δύο μεγάλες δόξες της Α.Ε.Κ στο γήπεδο του Κρανιδίου το 1970-1972.
 Ο Γιάννης Κοντοβράκης στο γήπεδο της Ερμιόνης σε αγώνα του τοπικού Ερμή και της Α.Ε.Κ. Κρανιδίου.



 ***************************************************************************


Το Sport-Ermionida ξεκινάει μία αναδρομή να παρουσιάσει βετεράνους ποδοσφαιριστές από την Ερμιονίδα πού έχουν τιμήσει την φανέλα των ομάδων τους.  Η αρχή γίνετε σήμερα με τον βετεράνο μέσο της Α.Ε. Κρανιδίου τον Γιάννη Κοντοβράκη. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών θα παρουσιάσουμε και άλλους παλαιούς ποδοσφαιριστές εφόσον το επιθυμούν. Όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε ένα email στο
 sportsermionida@gmail.com.& ermionida1@gmail.com.


Επίσης όποιος έχει φωτογραφικό υλικό από τις ομάδες της Ερμιονίδας ( Α.Ε. Κρανιδίου , Πορτοχελιακός, Κορωνίδα Κοιλάδας, Ερμής Ερμιόνης, Ποσειδώνας Διδύμων, Ο.Φ. Ηλιοκάστρου , Α.Ο. Ύδρας και Μπουμπουλίνα Σπετσών) και επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν μπορεί να μας τις στείλει στο ίδιο email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates