Social Icons

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ 4-6.




Μπορεί ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου  να μην κέρδισε τον Αριστέα Άργους και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α2 Αργολίδας αυτός όμως πού κέρδισε είναι το ποδόσφαιρο με τα δέκα γκολ πού σημειώθηκαν και αποζημείωσαν τους .........
100 περίπου θεατές. .
Και αυτό πού θέλουμε να αναφέρουμε είναι η πολύ καλή ομάδα πού έχει φτιάξει ο Αριστέας με παιδιά 14 και 15 χρονών. Στον αγώνα του Σαββάτου στην Ερμιόνη ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας ήταν ο 29 χρονος αρχηγός του Αριστέα ο Δημήτρης Τότσικας.
Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 5 λεπτό η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά από δυνατό σουτ του Κοροντίνη. Στο 13 λεπτό ο Ανδρέας Δαγρές με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.  Στο 15 λεπτό δυνατό σουτ του Μπουγιούρδα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 21 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να γίνει το 2-0 όταν ο Μπουγιούρδας βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γκανά όμως ο τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 32 λεπτό ο Αγγελακόπουλος έκανε μια μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου στον Αποστόλου ο οποίος μόνος του με τον Καλλίνη πλάσαρε για να γίνει το 1-1. Στο 37 λεπτό ο Κυριακόπουλος βγήκε τετ α ετ με τον Καλλίνη   πλάσαρε για να γίνει το 1-2 και να παγώσει τους 100 περίπου φιλάθλους των γηπεδούχων. Στο επόμενο λεπτό ( 38)  νέα ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους με τον Αποστόλου να βγαίνει τετ α τετ με τον Καλλίνη και να κάνει το σκορ 1-3. Στο 44 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ με τον Φράγκου να σουτάρει από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γκανάς να απογειώνετε στο « Γάμα» και να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46) νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Αποστόλου εκτέλεσε κόρνερ   η μπάλα έφτασε στον Μπουγιούρδα ο οποίος προσπάθησε με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία του Γκανά ο οποίος απέκρουσε . Στο 50 λεπτό νέα ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Αποστόλου για τους φιλοξενούμενους με πλασέ έκανε το 1-4. Στο 52 λεπτό ο Η. Δαγρές με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ. Στο 53 λεπτό ο Κυριακόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 για τους φιλοξενούμενους. Στο 65 λεπτό σέντρα του Κυριακόπουλου από αριστερά η μπάλα πήγε στον Αποστόλου ό οποίος πλάσαρε πάνω στην κίνηση και απέκρουσε με τα πόδια ο Καλλίνης. Στο επόμενο λεπτό ( 66 ) σέντρα από δεξιά του Κυριακόπουλου ο Αποστόλου με κεφαλιά εξ επαφής μέσα από την περιοχή έκανε το 1-6 και ταυτόχρονα το τέταρτο προσωπικό του τέρμα. Στο 67 λεπτό πλασέ του Η. Δαγρέ ο Γκανάς απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Στο 78 λεπτό ο Γκανάς απέκρουσε εκπληκτικά την μπάλα στο « γάμα» της εστίας του σε εκτέλεση φάουλ του Μπουργιούρδα.  Στο 80 λεπτό ο Κονδύλης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Η. Δαγρές με κεφαλιά έκανε το 2-6. Στο 85 λεπτό οι αμυντικοί του Αριστέα ανέτρεψαν τον Μπουγιούρδα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουγιούρδας μειώνοντας το 3-6. Στο 90 λεπτό ο Η. Δαγρές με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έκανε το τελικό 4-6.Στο 91 λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Γκανά δε δυνατό σούτ του Κοροντίνη.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δ.Σκιαδάς.
Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Καλλίνης, Μέλλος, ( 54 Οικονομόπουλος Παν.) Οικονομόπουλος Παν. ( 40 Κασνέστης), Μπουγιούρας, Δαγρές Η., Φράγκος, Κοροντίνης, Δαγρές Αν., Μπουγιούρδας, Αποστόλου, Σαράντος ( 46 Κονδύλης).
ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ : Γκανάς, Κοτίτσας, Τσαγκαρέλης, Κιντής Ν., Φλεβάρης, Rapi, Κολιγλιάτης, ( 72 Κατακουζηνός), Αποστόλου, Αγγελάκόπουλος, Τότσικας, Κυριακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates