Social Icons

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ



Μπροστά σε 500 περίπου θεατές η Ένωση Ερμιονίδας στέφθηκε Πρωταθλήτρια του 7ου Ομίλου κερδίζοντας τον Παναργειακό με σκορ
2-1. Η Ένωση Ερμιονίδας στον σημερινό αγώνα έπεσε πάνω σε ένα τερματοφύλακα πού τουλάχιστον σε τρείς φάσεις κατέβασε τα ρολά .  Συγκεκριμένα στο στο λεπτό στο 5 λεπτό και στο 40 λεπτό απογειώθηκε στο « γάμα ¨της εστίας του για να αποκρούσει σουτ του Στάικου και του Κιοσσέ. Ο Παναργειακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 9 λεπτό  με σουτ του Ταμπάκη παγώνοντας τους φιλάθλους της Ένωσης. Ο Συμελίδης όμως στο 36 λεπτό φρόντισε να φέρει τον αγώνα στα ίσια με ένα κεραυνό πού εξαπέλυσε έξω από την περιοχή  . Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου Ο Αγγελόπουλος με τον Κιοσσέ διαπληκτίστηκαν και ο διαιτητής Νικολάκόπουλος τους άφησε στα αποδυτήρια.  Στο 55 λεπτό ο Μιχαλάκης ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναργειακού και ο συνήθης ύποπτος Θανάσης Στάικος από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στο 72 λεπτό ο Παπαιωάννου είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό παιγνίδι. Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής απέβαλε και τον γενικό αρχηγό της Ένωσης Βασίλη Παλυβό για διαμερτυρία.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσόνης, Μουκίδης, Κιοσσές, Σταϊκος, Συμελίδης (68' Κάλφας - 90' Μπούρος), Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης (91' Κέλλι).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
: Παλιγγίνης, Νότης (68'Καστρίτης), Φλώρος (87 Κορωνίδης), Ταμπάκης, Μπόμπος, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Παπαιωάννου, Τριμπόνιας (75' Κάπλατζης), Καραγκούνης, Ισούφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates