Social Icons

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0



Στον τελευταίο αγώνα πού έδωσε στην έδρα της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Δρεπανιακό Αστέρα με σκορ 2-0. Ηταν μία νίκη χωρίς αντίκρισμα αφού τα χαρμόσυνα μαντάτα πού περίμεναν
από τα Μέθανα δεν ήρθαν αφού ο πρωτοπόρος Τροιζηνιακός κέρδισε με 0-2 και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Αργολίδας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 3 λεπτό όταν ο Σαγκατέλωφ σέντραρε από δεξιά και ο Κούσης με ένα περίεργο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 12 λεπτό η απάντηση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μπάρδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 18 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα όταν ο Μπάρδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Αποστόλου. Στο 24 λεπτό ο Βορριάς έπιασε την μπάλα με τα χέρια ενώ αυτή μετά από σουτ των επιθετικών του Αστέρα  κατευθυνόταν στα δίχτυα της ομάδας του και ο διαιτητής Μακρής έδωσε στον αμυντικό των γηπεδούχων  κόκκινη κάρτα και φυσικά την εσχάτη των ποινών . Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαμπρούσης αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του. Εδώ να αναφέρουμε ότι ο Βορριάς ρίσκαρε με την ενέργεια του αυτή αλλά πιστεύουμε ότι δικαιώθηκε. Στο 29 λεπτό ο Δρούλιας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μιχαλόπουλος απέκρουσε δύσκολα. Στο 32 λεπτό ο Mario Cojocaru με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σαγκατέλωφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 36 λεπτό ο Μιχαλόπουλος απέκρουσε δύσκολα κεφαλιά του Slavov. Στο 38 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Σαγκατέλωφ σέντραρε από δεξιά ο Κούσης βρήκε την μπάλα πάνω στον βηματισμό του πλάσαρε και ο Μιχαλόπουλος απέκρουσε με την άκρη του αριστερού του ποδιού σε κόρνερ. Στο 54 λεπτό ο Λαμπρούσης απέκρουσε πάνω στην γραμμή πλασέ του Κούση. Στο 55 λεπτό ο Λαμπρούσης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντρέσα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Αποστόλου. Στο 61 λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου. Στο 63 λεπτό ο Cojocaru ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς του Αστέρα και ο διαιτητής Μακρής είπε « παίζετε». Στο 69 λεπτό δύσκολη απόκρουση του Μιχαλόπουλου σε σουτ του Μέγα. Στο 78 λεπτό δυνατό σουτ του Μπάρδη τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου. Στο 79 λεπτό ο Σαγκατέλωφ με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης ήτα ο Μακρής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Αποστόλου, Βορριάς, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Cojocaru, Κούσης, ( 64 Δώρας), Freitas ( 86 Φράγκου), Δρούλιας. ( 88 Ζέρβας).

ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Μιχαλόπουλος,( 85 Χουρμούζης)  Λαμπρούσης, Ndoj Zef ,( 67 Ρεβύθης), Μίχος, Σταυρόπουλος, Ντρέσα, Mustafaj , Μπάρδης, ( 86 Κατσαρός), Μανδύλης, Σταυρόπουλος, Καραβιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates