Social Icons

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ 1-3




Ο Τσάνας μειώνει το σκορ στο 60 λεπτό σε 1-3

 Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μητρόπουλο πού πέτυχε τρία τέρματα ο Ποσειδώνας Πόρου κέρδισε τις Σπέτσες στην έδρα τους με
1-3 και πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου ανόδου  με 18 βαθμούς αφήνοντας τους γηπεδούχους στην δεύτερη με ένα βαθμό λιγότερο.
Ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα των Σπετσών στην έδρα της μετά από 23 μήνες περίπου ( 03/04/11) όταν έχασε από τον Αριστείωνα Λυγουριού με το ίδιο σκορ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της  2ης φάσης του 1ου ομίλου παραμονής στην  Α κατηγορίας .
Εδώ να αναφέρουμε ότι και αυτή  την αγωνιστική  οι φίλαθλοι των Σπετσών έδωσαν πάλι το βροντερό παρών τους   αφού  βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου περίπου 250 θεατές.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μητρόπουλο στο 44 λεπτό και δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα για τον Ποσειδώνα .Στο 51 λεπτό οι φιλοξενούμενοι πάλι με τον Μητρόπουλο έκαναν το 0-3 . Στο 60 λεπτό ο Τσάνας με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Την επόμενη αγωνιστική οι νησιώτες ταξιδεύουν στην Λέρνα όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νέους του Παναργειακού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δ. Σκιαδάς.

ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja,( 46 Thano),  Κρεμμύδας, Μάστορας, Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Muho, Ζουμπουλάκης, Τσάνας, ( 65 Αλιφαρμάκης) ,  Κομπώριοργας,  Τριπολιτσιώτης ,

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ : Ποττάκης , Ρούσσος, Βερβενιώτης, Sogani, Μέλλος Τριμπόνιας, Βλάχος, ( 78 Σακκελαράκης) Μπιζιώτας, Κατσίγκρας, ( 92 Λουαράσι) , Μητρόπουλος, Μινο.

ΦΩΤΟ :Ntouaier Ben


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates