Social Icons

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 0-3






Μπροστά σε 12 !!!!!! θεατές ο Α.Ο. Λουκισίων πέρασε νικηφόρα από το Πορτοχέλι επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-0.

Ελάχιστες φάσεις έγιναν μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.  Στο 5 λεπτό δυνατό σουτ του Ι.Ε. Ζαραφωνίτη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 23 λεπτό σουτ του Ντοβίνου απέκρουσε ο Δρούζας.Το σκορ άνοιξε στο 30 λεπτό με πέναλτι πού εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντάκας ύστερα από ανατροπή του Σπυρόπουλου από τους αμυντικούς του γηπεδούχου. Στο 71 λεπτό ο Τσελεπής με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 75 λεπτό ο Ντούμας σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε εκπληκτικά ο Μπουρνιάς. Στο 76 λεπτό κεφαλιά του Πρόβη ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 82 λεπτό ο Ντούμας με πλασέ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε το θρίαμβο των φιλοξενούμενων.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :  Ν.Κοκαρίδης ( Αθηνών)
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Χατζής): Δρούζας, ( 46 .Μπουρνιάς ) Κοξίδης, Ιωαννίδης ,Οικονόμου, (43 λ.τρ Κόκκαλης) , Ντάκος,( 70 Κλωνάρης), Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος Α.,  Γιαννακόπουλος, , Ζαραφωνίτης Ι.Ε. , Ζαραφωνίτης Ι. Μ., Τέτα
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιώργος Λάμπρου): Ντελής, Ντοβίνος,Κοροβέσης,  Προβής, Καλοχωρίδης, Σπυρόπουλος ,( 89 Αγγέλου), Κουτσαυλής, Ντούμας, Κωνσταντάκας, Τσελέπης ( 86 Μπογδάνος). Αποστόλου. ( 88 Κόλλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates