Social Icons

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0


Μετά απο ένα αμφίροπο παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Πανελευσινιακός και η Ενωση Ερμιονίδας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα της λήξης του Σφακιανάκη απο την Αθήνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκόλ.

Οι σταχυοφόροι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Ερμιονίδας και όποιες ευκαιρίες έκαναν πήγαν χαμένες.  Απο την άλλη το συγκρότημα της Ερμιονίδας του Δημήτρη Σπανού με καλή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία.
H Ένωση Ερμιονίδας πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, δηλαδή θετικό αποτέλεσμα, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την ιστορική ομάδα. Ο σύλλογος από την Αργολίδα παρά το γεγονός ότι δεν απείλησε ιδιαίτερα μένοντας σε παθητικό ρόλο κατάφερε να παραμείνει για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος. Από την αντίπερα όχθη, οι ”σταχυοφόροι” είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ όμως ατύχησαν στην τελική προσπάθεια.
Το α’ μέρος ξεκίνησε με φάση για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 7' ο Μιχαλάκης  βγήκε μόνος με τον Τσακιλτζίδη, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μαλισσιώβας επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά ωστόσο ο Μιχελής αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 52′ κανένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δεν βρέθηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού σε γύρισμα του Κατσίκια.
Στο 64′ ο Μιχελής επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Σαμαρά, που βρισκόταν εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής Σφακιανάκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Αθηναϊο ρέφερι για πέναλτι.
Από εκεί και οι “κυανόλευκοι’ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τερλελή στο 84′ με δεύτερη κίτρινη. Στο τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.
Διαιτητής Σφακιανάκης βοηθοί: Αθανασόπουλος-Δανέζης(Αθήνας).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Παπαδόπουλος(50'Τζαφεράκος), Κολοβός, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μιχελής,Τύρπος, Ζαχαρόπουλος(70'Παπανικολάου), Κατσικιάς, Μαλισιόβας(75'Μακρίδης).
ΠΑΓΚΟΣ: Κώνστας, Τζαφεράκος, Τούσης, Τσουκαλάς, Δούκας, Μπερίδης, Παπανικολάου.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ(προπονητής Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Μουκίδης, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης(89'Κάλφας),Δήμας, Μιχαλάκης(90+3Κέλλυ).
ΠΑΓΚΟΣ: Μπούρος, Στεργίου, Κρητικός, Γκιόκας, Κέλλυ, Φλεβαράκης, Κάλφας.

http://www.sportactive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates