Social Icons

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

 
Την πίτα του έκοψετην Δευτέρα  το βράδυ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας.  Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημ. Μπέγκος
καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι το επίπεδο της διαιτησίας έχει ανέβει, το 2012 ήταν καλή χρονιά ευτυχής γιατί μετά από πολλά χρόνια έχουμε διαιτητή στην Σούπερ Λιγκ, τον Κώστα Ιωαννίδη.
Αναφέρθηκε στην αμέριστη βοήθεια της ΕΠΣΑ, την οποία ευχαρίστησε, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας για τη συνεργασία.

 Ακολούθησε χαιρετισμοί από τον βουλευτή του νομού Ηλείας Ανδρέα Μαρίνο (είναι παλιός διαιτητής και πρόεδρος του εκεί Συνδέσμου),  τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ Ανδρέα Πουλά, τον δήμαρχο Αργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος , τον περιφερειακό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Σιδέρη.
 Επιστολή έστειλε ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης που δεν μπόρεσε να είναι εκεί λόγω άλλων υποχρεώσεων, όπως και η διοίκηση της Ενωσης Ερμιονίδας- Ερμιονίδα 2012
 Στην συνέχεια ο Δημ.Μπέγκος βράβευσε τον Δημ.Ξιάρχο που αποχώρησε το 2012 από την ενεργό διαιτησία, την οποία ξεκίνησε  το 1987.
Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ Σταύρος Κρεμαστιώτης, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να φέρουν νεα παιδιά, υπάρχει ανανέωση σε μεγάλο βαθμό, ότι έχει  ήδη ξεκινήσει τη νεα σχολή για το 2013 με ικανοποιητική συμμετοχή και το κυριότερο είναι ότι είναι όλα νεα παιδιά, «γιατί θέλουμε νεα παιδιά που να μπορέσουν να προωθηθούν στις κατηγορίες, να έχουν εξέλιξη.»

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων στους διαιτητές που αποφοίτησαν από τις δυο προηγούμενες σχολές και οι οποίοι ήταν: Φωτόπουλος, Πρασσάς, Παρασκευόπουλος, Σκιαδάς, Αργυρόπουλος, Κατσούδας, Ελεφάντης, Ελένη Καψούρου, Μπουγιώτης, Τσατσούλης.
 Και η εκδήλωση τελείωσε με την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Συνδέσμου.
 Εκτός των διαιτητών και εκτός των προαναφερθέντων επίσημων προσκεκλημένων ήταν εκεί: από πλευράς ΕΠΣΑ τα μέλη του Δ.Σ. Γιαν.Γαλανόπουλος, Παν.Δρούζας, Χρ.Ουλής, επίσης ο αντιδήμαρχος Αργους-Μυκηνών Γ.Καραμήτσας.

www.epsarg.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates