Social Icons

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ?




Τα προβλήματα στον Πορτοχελιακό δεν έχουν τελειωμό . Μετά από τρείς άκαρπες γενικές συνελεύσεις όπου παραβρέθηκαν μόνο τρία μέλη του
Δ.Σ. ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Ζαραφωνίτης μετά από δέκα χρόνια συνεχής παρουσίας στο πόστο αυτό υπέβαλε την παραίτησή του.  
Επίσης την παραίτηση του υπόβαλε και ο Σέρβος προπονητής της ομάδας Βέλικο Ντόβενταν με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Δημήτρη Χατζή να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Σταυρόπουλος, Αλεξανδρος Χιονίδης, Πλούταρχος Κουρτίδης, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Πολύκαρπος Τόζογλου, Αλέξανδρος Πετρόπουλος,  και Γιάννης Μπουρνιάς . Επίσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο Γεωγίου και τον Σπύρο Ζαραφωνίτη πού απέχουν ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο πρώτος έχει βρει δουλειά στην Αθήνα και είναι δύσκολη η μετακίνηση του και ο δεύτερος απέχει από την ομάδα λόγω της κατάστασης πού έχει δημιουργηθεί .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες χρέη γενικού αρχηγού θα εκτελεί ο Χρήστος Λούμης ο οποίος και θα συνοδεύσει την ομάδα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Μάνδρα με αντίπαλο τον Μανδραικό.
Στον αγωνιστικό τομέα όπως καταλαβαίνει κανείς η αποστολή του Δημήτρη Χατζή είναι πολύ δύσκολη αφού έχουν μείνει στο ρόστερ μόνο  δεκατρείς ποδοσφαιριστές πού αυτοί είναι :  Γιάννης Λούμης Γιάννης Δρούζας Αντώνης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Κοξίδης, Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Ι.Β.Ζαραφωνίτης Αλεξάντρος Μούκια, Δημήτρης Ζαραφωνίτης Ρωμανός Ιωαννίδης, Σπύρος Ντάκος, Μιχάλης Κλωνάρης, Χρήστος Τέτα και Γιάννης Μαυρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates