Social Icons

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5-2 ΤΗΝ ΔΡΥΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ


Καταιγίδα ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου κέρδισε  την Δρυόπη στην έδρα της με σκορ 5-2 και κατέλαβε την πρώτη θέση στην βαθμολογία της πρώτης φάσης.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο
9 λεπτό με 0-1 χάρη σε ένα γκολ πού πέτυχε ο Μιχαήλ με πλασέ ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κοροντίνη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 18 λεπτό  με πέναλτι πού εκτέλεσε ο Φλαμπούρης ύστερα από ανατροπή ποδοσφαιριστή τους από τους αμυντικούς του  Ηλιοκάστρου.  Ένα λεπτό πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (44)   ο Κοροντίνης με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να καρφωθεί  στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα της Δρυόπης Τσούρη. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο  και στο 72 λεπτό ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενούμενων Μιχαήλ με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 για να μειώσουν εκ νέου οι γηπεδούχοι με τον Ναλπαντίδη στο  82 λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-4 ήρθε από τον Παύλο Σαράντο στο 85 λεπτό  με σουτ μέσα από την περιοχή για να κλείσει το σκορ στο 89 λεπτό  ο νεοεισελθών Γιάννης  Μπουγιούρας με πλασέ μέσα από την περιοχή .

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΔΡΥΟΠΗ : Τσούρης ,Ανδριανόπουλος, Φλαμπούρης Α, Μπόγρης, Τζαφέρης, ( 14 Λεσιώτης), Εμμανουήλ, Φλαμπούρης Σ., Ρούπεκας, Ναλμπαντίδης, Χατζηνάς, ( 20 Δαρεμάς), Παυλής ( 57 Βελώκας)

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Καλλίνης, Μέλλος ,Οικονομόπουλος, Π ( 63 Τζανής),  Π,Μπουγιούρας Ν., Δαγρές Η, Φράγκος, Μιχάλης, Δαγρές Αν., Κοροντίνης,( 78 Μπουγιούρης) , Κονδύλης ,Σαράντος.

Στην συνέχεια η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Αργύρη Στάθη παρέθεσαν γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής των Μεθάνων  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο πρόεδρος της ομάδας τους ευχήθηκε πάντα νίκες και πάνω απ όλα υγεία. Το ίδιο ευχήθηκε και ο κ. Μούγιος γενικός αρχηγός της ομάδας.

Επίσης εδώ να αναφέρουμε και την συμμετοχή στην μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Ζαμπεθάνη ο οποίος ακολουθάει την ομάδα σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είτε εντός είτε εκτός .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates