Social Icons

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 3-2



Ο Slavov πέτυχε το νηκιτληριο γκολ της Κορωνίδας

 Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα η Κορωνίδα Κοιλάδας κατάφερε τελικά να επιβληθεί του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν
δύο φορές όμως  οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το χρυσό τρίποντο πού τους κρατάει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Το σκορ άνοιξε στο 10 λεπτό  για το Κουτσοπόδι με τον Μπιτζή ό οποίος βρέθηκε στην περιοχή και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ( 15 ) ο Κούσης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 30 λεπτό το Κουτσοπόδι ξαναπήρε το προβάδισμα όταν σε μία σύγχυση στα καρέ του Αποστόλου ο Αντωνιάδης με προβολή έκανε το 1-2. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 65 λεπτό ο Κούσης με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα ο Slavov  με σούτ έκανε το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ο Ν.Καπετάνιος.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Δώρας, Τσιρτσίκος, (90 Φράγκου),Μέγας, Σαγκατέλωφ, Cojocaru , Κούσης, Freitaw, Δρούλιας.
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ : Καλαλάς, Κόλλιας, Παναγής, Ψύχος, ( 83 Σκαλίδης), Κωτσιόπουλος, Αντωνιάδης, Διαμαντής,( 72 Μπλάτσος),  Καζάς, Μπιτζής, Μουζακιώτης, Rrapaj ( 72 Παπαγεωργόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates