Social Icons

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 1-1




Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έμεινε η Ερμιονίδα 2012 ύστερα από το 1-1 του σημερινού αγώνα με τον Αργοναύτη στο γήπεδο της Ερμιόνης και η υπόθεση παραμονής στην Α1 είναι πλέον απίθανη. Λίγες οι καλές φάσεις στον αγώνα.

Αναλυτικά :


Στο 24 λεπτό ο Τζιέρης εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών του Κλείσαρη . Στο 36 λεπτό σουτ του Δρυμούρα η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 41 ο Σκεντεράι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής  και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 51 η  από δεξιά στην μικρή περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λαζάρου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 76 λεπτό ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Βασίλης Δριμούρας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το Λάσκαρη κάνοντας το 1-1. Στο 86 λεπτό η Εμιονίδα θα μπορούσε να είχε πετύχει το πολυπόθητο γκολ όμως το σουτ του Τιέρη έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτητής ο Μακρής.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 :  Λάσκαρης, Νικεδήμας Δ.Καραγιάννης, ( 84 Παπανδριανού). Ζώγαλης, ( 46 Διαμαντής Β.) Χρήστο Μέλση , Κοροντίνης, ( 55 Δημαράκης Βας.), Σκεντεραι, Τσάβο, Λαζάρου , Τζιέρης, Σχοινάς.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ : Κλείσαρης, Κωνσταντέλος, Παπασταύρου, Κάπλατης Χρ. Γατσάκος, Παντερμαλής Ν. ( 46 Στρούμπος, ), Χαιμάνης, ( 65 Κάπλατζης Μ.) , Λιάκος, Κυριαζής, Δρυμούρας, Κουριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates