Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-0




Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής πραγματοποίησε σήμερα ο Πορτοχελιακό επικρατώντας στο Αργολικό ντέρμπυτου Παναυπλιακού  με σκορ 2-0. Είναι πραγματικά λυπηρό που τον αγώνα δεν παρακολούθησαν πολύ θεατές αφού η συνεχής βροχόπτωση κράτησε τον κόσμο στα σπίτια του.


Στο 1 λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Ι.Β.Ζαραφωνίτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε στον Ι.Ε.Ζαραφωνίτη μεσα στην περιοχή σούταρε και η μπαλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 19 λεπτό ο Μανιάτης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία  του Δρούζα και από πολλά πόδια επιθετικών του Παναυπλιακού πού δε πρόλαβαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21 λεπτό σέντρα του Αντωνόπουλου ο Μαυρίδης πήρε την κεφαλιά στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 22  λεπτό ο Τέτα σέντραρε από αριστερά και ο Δ.Ζαραφωνίτης με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 32  λεπτό ο Καρατάσος απέκρουσε εκπληκτικά στο παραθυράκι του φάουλ του Δ.Ζαραφωνίτη. Στο 41 λεπτό δυνατό σούτ του Μαυρίδη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 43 λεπτό δυνατό σούτ του Μπελέση η μπάλα λίγο άουτ. Στο 47 λεπτό ο Ευθυμίου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στους επιθετικούς του Παναυπλιακού πού με κεφαλιά έστειλαν την μπάλα λίγο άουτ..Στο 57 δυνατό σούτ του Τέτα λίγο άουτ. Στο 58 ο Μαυρίδης βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Κρατάσο πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναυπλιακού. Στο 60 λεπτό ο Μανιάτης με τακουνάκι προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Πορτοχελιακού αλλά ο Δρούζας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 63 λεπτό ο Καλιαμούτος εκτέλε φάουλ έξω από την περιοχή  ο Δρούζας έπιασε αέρα και ο Μιχαλόπουλος πού βρέθηκε στην τροχιά της δεν πρόλαβε να στείελει την μπάλα στα δίχτυα.Στο 73 λεπτό ο Πορτοχελιακός εδραιώνει την νίκη του όταν ο Γιαννακόπουλος βρήκε τον Μαυρίδη στην περιοχή του Καρατάσου πλάσαρε και έκανε το 2-0. Στο 83 λεπτό ο Καρατάσος απέκρουσε δυνατό σούτ του Γιαννακόπουλου.

. Ο διαιτητής της συνάντησης  Εμ. Γρίμμας ( Αθηνών) ήταν άψογος.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Χατζής): Δρούζας, ( 77 λ.τρ.Λούμης) Κοξίδης, Ιωαννίδης , Ντάκος, Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος Α., Μαυρίδης, Ζαραφωνίτης Δ.( 53 Γιαννακόπουλος), , Ζαραφωνίτης Ι.Ε. , Ζαραφωνίτης Ι. Μ., Τέτα

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Καρατάσος , Καλιαμούτος, Κουκουλής ( 35 Φλεβάρης),, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, , Διαμαντής ( 73 Καρέλλης),Μιχαλόπουλος, Γκολέμης Η., Μανιάτης ,Μπελέσης  ( 46 Σταυριανόπουλος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates