Social Icons

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΩΝΙΔΑ -ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ 1-3



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Freitas  η Κορωνίδα Κοιλάδας πήρε την μεγάλη νίκη μέσα στο απόρθητο κάστρο των Διδύμων και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του
Ερμή Κιβερίου στην έδρα του Αριστείωνα  αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον σημερινό της αντίπαλο αλλά και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Τροιζηνιακό τον οποίο φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Κοιλάδας.
Γκολ με το «καλημέρα» για τους γηπεδούχους στο 5 λεπτό όταν ο Μπροδήμας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ. Στο 8 λεπτό ο Freitas ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 23 λεπτό ο Μέγας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 27 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τα Δίδυμα να μπουν μπροστά στο σκορ αλλά το δυνατό σουτ πού έκανε ο Προσύλης η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Στο 49 λεπτό νέο δοκάρι αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κούσης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτσοβού.  Στο 51 λεπτό δυνατό σούτ του Σαγκατέλωφ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 57 λεπτό ο Τασσιόπουλος παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε λάθος απόκρουση όμως με την απόκρουση του Κοτσοβού και στην συνέχεια του οριζόντιου δοκαριού η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο 63 λεπτό ο Δρούλιας με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Είχε προηγηθεί μπαλιά του Freitas προς τον σκόρερ από το κέντρο του γηπέδου. Στο 76 λεπτό ο κορυφαίος του γηπέδου Freitas  με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσοβού ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων .Στο 83 λεπτό ο Κονδύλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Προσύλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ.Κόλλιας.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Κιρτάκης,Κωνσταντινίδης, Μητρόπουλος, ( 81 Μπάρδης), Στεργίου ( 86 Φασιλής), Tresa , Προσύλης, Γιαννακόπουλος, Κονδύλης, Τασσιόπουλος, ( 72 Παρδάλης).
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ  : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Δώρας, Τσιρτσίκος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 86 Βορριάς), Cojocaru, Κούσης, ( 95 Φράγκου).Freitas , Δρούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates