Social Icons

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ-ΣΠΕΤΣΕΣ 1-1





Στο ντέρμπι της ημέρας στον όμιλο ανόδου της δεύτερης κατηγορίας Αργολίδας ο Ποσειδώνας Πόρου αναδείχτηκε ισόπαλος με την ομάδα των
Σπετσών με σκορ 1-1.  Παίχτηκε ένα πολύ καλό παιγνίδι και από τις δύο ομάδες το οποίο ευχαρίστησε τους 100 περίπου θεατές που τα παρακολούθησαν. Μάλιστα στον σημερινό αγώνα την ομάδα των φιλοξενουμένων συνόδεψαν και 40 περίπου φίλαθλοι. Άλλωστε είχε προηγηθεί και ο αγώνας παίδων των δύο  ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ο  Ποσειδώνας Πόρου ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10 λεπτό με τον Μίνο  . ύστερα από μπαλιά του Μητρόπουλου . Η ομάδα των Σπετσών ισοφάρισε ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Νίκος Αλιφαρμάκης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ περίπου πέντε μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζάνου κάνοντας το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπέτσες ήταν καλύτερη και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής της συνάντησης Ν. Ρατσιάτος ήταν άψογος.


ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja, Κρεμμύδας, Μάστορας, Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Muho, Ζουμπουλάκης, Τσάνας,( 91 Κομπώριοργας),  Τριπολιτσιώτης , Αλιφαρμάκης. ( 80 Thano)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ : Τζάνος, Ρούσσος, Βερβενιώτης, ( 75 Πάνου ), Sogani, Τριμπόνιας, Βλάχος, Μπιζιώτας, Κατσίγκρας, Παπαγεωργίου, ( 57 Κουρής), Μητρόπουλος, Μινο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates