Social Icons

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΑΔΩΝ FOOTBALL LEAGUE 2 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ





Τα δίχτυα τους σε ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας έχουν ρίξει την μεταγραφική περίοδο  ομάδες από την football league 2 και όχι μόνο.


Και η αρχή έγινε με τον Χρήστο Οικονόμου ο οποίος έφυγε για επαγγελματικούς λόγους εκτός ποδοσφαίρου στην γενέτειρα του την Καρδίτσα και εκεί η τοπική Αναγέννηση φρόντισε να τον εντάξει στο δυναμικό της

 Επίσης πριν από λίγες ημέρες νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης πού αυτή την εποχή είναι βασικός στην ενδεκάδα της δέχτηκε πρόταση μεταγραφής  από ομάδα της football league 2 και συγκεκριμένα από τον Τυληκράτη Λευκάδας όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά. Σε ερώτηση μας γιατί αρνήθηκε η απάντησή του ήταν ότι « νιώθω ότι βρίσκομαι σε ομάδα της football league 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση τους φιλάθλους μας τον προπονητή μου και γενικά  από το κλίμα πού υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας και θα ήταν ανώφελο να παρατήσω αυτή την προσπάθεια πού γίνετε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Και βέβαια υπάρχει και δεύτερο κρούσμα σε άλλον νεαρό ποδοσφαιριστή . Στο φιλικό της Κυριακής με την Κόρινθο  ο προπονητής της Κορίνθου Σωτήρης Αντωνίου μας ρώτησε για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και προς απογοήτευσή του ο συγκεκριμένος δεν αγωνιζόταν γιατί είχε άδεια.

Δυστυχώς δε μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα ονόματα ύστερα από επιθυμία των δυο ποδοσφαιριστών.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates