Social Icons

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ




Ο Βασίλης Μουκίδης και ο Νίκος Κάλφας είναι οι δύο μεταγραφικές ενισχύσεις της Ενωσης Ερμιονίδας για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου .


Ο Βασίλης Μουκίδης είναι 19 ετών ( 23/10/1993 ) αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και αγωνιζόταν στον Θρασύβουλο Προηγούμενες ομάδες πού αγωνίστηκε ήταν η Νέα Ιωνία ομάδα του 8ου ομίλου στην Δ Εθνική την περίοδο όπου αγωνίστηκε 23 φορές και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο όπου αγωνίστηκε σε επτά αγώνες. Την φετινή περίοδο με την ομάδα της Φυλής δεν είχε καμία συμμετοχή όπου και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Ο Νίκος Κάλφας είναι η δεύτερη και τελευταία μεταγραφή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Νίκος Κάλφας είναι 22 ετών ( 22/03/1991) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Καλλονή της Λέσβου από όπου και κατάγετε την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 χωρίς να αγωνιστεί σε κανένα παιγνίδι. Την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Εορδαικού όπου θα αγωνιστεί σε είκοσι παιγνίδια και θα σκοράρει δύο φορές. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί με τον   Πανηλειακό σε δεκαοκτώ αγώνες και θα σκοράρει μία φορά. Το καλοκαίρι του 2012 και πριν υπογράψει στην Κόρινθο είχε δοκιμαστεί από τον Γιώργο Παράσχο στον Λεβαδειακό όπου άφησε άριστες εντυπώσεις όμως ο ίδιος προτίμησε την ομάδα του Ισθμού όπου ήταν προπονητής ο Σωτήρης Αντωνίου τον οποίο είχε προπονητή στον Πανηλειακό και την Καλλονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates