Social Icons

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1


ΠΡΩΤΗ ήττα στο πρωτάθλημα για την Ενωση Ερμιονίδας, στο Αργος με 3-1. Ένα σκορ που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Kαθοριστικό στοιχείο το ότι έγινε νωρίς
το 2-0 κι από κει και πέρα ουσιαστικά καμία αντίδραση από την Ενωση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια φάση ανα ομάδα, όμως στις επόμενες δυο ο Παναργειακός πέτυχε ισάριθμα γκολ στο 14’ και στο 17’ κι εκεί άνοιξε ο δρόμος για την μετέπειτα μεγάλη νίκη.

Η Ενωση θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, αλλά το δοκάρι σταμάτησε τη μπάλα στο σουτ του Τσώνη και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους το γρήγορο 3-0 φάνηκε πως έκρινε την αναμέτρηση αυτή. Αφου το 3-0 είναι μεγάλο σκορ για μια ομάδα σαν την Ενωση που είναι …χαμένη στο γήπεδο και πλέον αντιδρά σπασμωδικά.

Στο 8’ σέντρα του Καραγκούνη, σουτ στη κίνηση του Αγγελόπουλου από το ύψος της περιοχής , χαμηλά στη αριστερή του γωνία ο Πονηρός εξουδετέρωσε.

Στο 10’ ο Παπανικολάου από δεξιά βρήκε τον Στάικο, αυτός σούταρε διαγώνια, ο Παλιγγίνης απέκρουσε.

Στο 14’ ο Κουτσοδήμος πάσαρε στον Αγγελόπουλο, που μόνος με ευθύβολο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 17’ αλλαγή ρόλων, με τον Αγγελόπουλο να πασάρει στον Κουτσοδήμο κι αυτός μόνος εύκολα το 2-0.

Στο 27’ ο Παπανικολάου για τον Στάικο, απέφυγε ένα αντίπαλο και πλάσαρε λίγο πάνω από το αριστερό «γ» του Παλιγγίνη.

Στο 37’ φάουλ του Δήμα από αριστερά δίπλα στο κόρνερ, έδιωξε η άμυνα, σουτ του Τσώνη έξω από τη περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο έδαφος και διώξιμο από τους αμυντικούς.

Στο 41’ φάουλ του Δήμα από δεξιά, μόνος σηκώθηκε για κεφαλιά ο Μακρίδης, αλλά η μπάλα χωρίςδύναμη πάνω στον Παλιγγίνη.

Στο 47’ μπαλιά από αριστερά στον Στάικο, αυτός άνοιξε το κοντρόλ και πρόλαβε ο Ταμπάκης να διώξει σε κόρνερ.

Στο 49’ ο Ισούφη μπήκε από αριστερά, ο Παπανικολάου με τάκλιν προσπάθησε να τον ανακόψει, τον ανέτρεψε και πέναλτι. Το κτύπησε ο Καραγκούνης και το 3-0.

Στο 75’ κακή επιλογή του Κάπλαντζη ενώ είχαν βγει τρείς με τρείς στην αντεπίθεση.

Στο 77’ ο Μιχαλάκης με τον Στάικο άλλαξαν τη μπάλα,  σουτ του δεύτερου έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παλιγγίνη.

Στο 78’ μετά από γέμισμα, ο Μακρίδης πρόλαβε τους αμυντικούς κι έπιασε κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 80’ αντεπίθεση με τον Παναργειακό τρείς με τρείς, ο Κουτσοδήμος πέρασε για τον Τριμπόνια, ο οποίος όμως πάτησε τη μπάλα.

Στο 84’ μεγάλη μπαλιά του Τριμπόνια από δεξιά προς τα αριστερά, ο Αγγελόπουλος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας , πλάσαρε, αλλά ο Πονηρός απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 88’ προσπάθεια του Μακρίδη από αριστερά, λίγο πριν την τελική γραμμή έκοψε έξω στον Μιχαλάκη, ο Καστρίτης τον ανέτρεψε, πέναλτι, το κτύπησε ο Στάικος και έτσι διαμορφώθηκε το 3-1.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Δουβίκας): Παλιγγίνης- Ζίου, Ταμπάκης, Μπόμπος, Φλώρος- Ισούφη (55’ Καστρίτης), Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας- Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δ.Σκούνας): Πονηρός- Παπανικολάου, Τσώνης, Δημητρίου (65’ λ.τρ. Μιχαλάκης), Σαμαράς- Κιοσσές (46’ Κέλλη), Δήμας, Στάικος- Συμελίδης, Μακρίδης, Μουρατίδης. 
  
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates