Social Icons

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ : ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Α2 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας με τον Ποσειδώνα Πόρου από τον πρώτο όμιλο και τις Σπέτσες από τον δεύτερο να καταλαμβάνουν τις
δύο προνομιούχες θέσεις για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πού θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Εδώ θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην ομάδα των Σπετσών για την μέχρι στιγμής εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.  

Η ομάδα των Σπετσών έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα στην πρώτη αυτή φάση αφού σε δεκατέσσερις αγώνες πέτυχε δώδεκα νίκες και έχασε μόνο σε δύο παιγνίδια. Σκόραρε στα δεκατρία από τα δεκατέσσερα παιγνίδια ( έμεινε στο μηδέν  μόνο στον εκτός έδρας με τον Λυγκεύς ) με μεγάλο πρωταγωνιστή της τον 30χρονο επιθετικό της  

Σπύρο Τσάνα ο οποίος είδε την μπάλα στα δίχτυα από δικές του ενέργειες δεκατρείς έξι από τα τριάντα τρία γκολ πού πέτυχε η ομάδα του.

Τα υπόλοιπα τέρματα των νησιωτών πέτυχαν τέσσερα ο 16χρονος Shaban Muho από τρία γκολ οι :  Παπαδέας Μιχάλης, Κομπόγιωργας Θανάσης, Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, δύο τέρματα πέτυχε ο  Θεοδόσης Βιγκλιάρης και από ένα ο Παναγιώτης Τριπολιτσιώτης και ο Thomas Thano.

Επίσης αυτό πού κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η εκπληκτική άμυνα πού έχει αφού σε δεκατέσσερα παιγνίδια έχει παραβιαστεί η εστία της μόνο πέντε φορές εκ των οποίων τα τρία από τα πέντε τέρματα τα πέτυχε ο Ατρόμητος Παναριτίου ομάδα πού συμπρωταγωνιστούσε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα τα δέχτηκε το ένα από τον Λυγκεύς στην Λέρνα όπου και έκανε την μία από τις δύο ήττες και το άλλο την δεύτερη αγωνιστική από τον Δυοβουνιώτη μέσα στο Ναύπλιο όπου κέρδισε με 1-2. Είναι η καλύτερη άμυνα σε όλες τις κατηγορίες στην Αργολίδα.

Επίσης αυτό πού θα πρέπει να αναφέρουμε είναι η εκπληκτική πορεία πού έκαναν οι Σπέτσες στο Κύπελλο Αργολίδας όταν στην πρώτη φάση απέκλεισε με 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας μέσα στις Σπέτσες και στην δεύτερη φάση τον Ποσειδώνα Διδύμων μέσα στα Δίδυμα σε ένα επεισοδιακό αγώνα με εννέα κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες πήρε την πρόκριση  στα πέναλτι με 2-4. Ο κανονικός αγώνας είχε λήξει με το αγγλικό σκορ 4-4 !!!!!!!!! 
Στην συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου η Μπουμπουλίνα κλήθηκε να περάσει την σκόπελο της Ένωσης Ερμιονίδας και μάλιστα εκτός έδρας, Όπως ήταν αναμενόμενο η Ένωση Κέρδισε με σκορ 3-0 και σταμάτησε την εκπληκτική μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας των " νησιωτών". 
Τα πέντε γκολ στο κύπελλο πέτυχαν δύο ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Τσάνας και από ένα ο Muho ο Τριπολιτσιώτης και ο Ζουμπουλάκης.
Ευχαριστούμε τον κύριο Ntouaier Ben για το φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates