Social Icons

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 3-1




Μπροστά σε 20-25 θεατές  οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν φίλαθλοι της Ερμιονίδας η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε την Ερμιονίδα 2012 με
σκορ 3-1. Και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από αυτή την νίκη η Κορωνίδα βρίσκετε σταθερά τέσσερεις πόντους πίσω από την κορυφή της Α1 κατηγορίας Αργολίδας.

Αναλυτικά :

Το 1-0 για την Κορωνίδα έκανε ο Κούσης στο 29 λεπτό όταν ο Cojocaru έκανε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι  εκεί πετάχτηκε ο Κούσης  και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη ανοίγοντας το σκορ.Αξίζει να σημειωθεί ότι  στο συγκεκριμένο λεπτό η Ερμιονίδα έπαιζε με δέκα λόγω τραυματισμού του Κατσάβελα.

Στο 34 δυνατό σουτ του Δώρα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Freitaw απέκρουσε ο Λάσκαρης.

Στο 38 λεπτό ο Σαγκατέλωφ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Άμεση απάντηση από την Ερμιονίδα στο 40 λεπτό ο Σχοινάς με σούτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο 44 λεπτό ο Αποστόλου με πλασέ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Είχε προηγηθεί δυνατό σουτ του Κούση και ασθενή απόκρουση του Λάσκαρη.

Μέσα σε δύο λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Ερμιονίδα θα μπορούσε να είχε φέρει τα πάνω κάτω όταν ο Αποστόλου με σε δύο λεπτά απέκρουσε επικίνδυνα σουτ του Σχοινά.

Στο 60 λεπτό ο Αποστόλου έσωσε την Κορωνίδα από σίγουρο γκολ ύστερα από σούτ του Σχοινά.

Στο 69 λεπτό δυνατό σούτ του Τζιέρη από το ημικύκλιο του κέντρου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστόλου

Στο 86 λεπτό δυνατό σούτ του Κούση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 88  λεπτό νέο σούτ του Cojocaru η μπάλα άουτ.

Ο διαιτητής Νίκος Ρατσιάτος ήταν άψογος,

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ( Γιώργος Χορμής): Αποστόλου , Κωτσαράς, Σλάβοφ, Δώρας, Τσιρτσίκος, Μέγας, Σαγκατέλοβ, ( 90 Ζέρβας ) Cojocaru, Κούσης,( 91 Αλεξανδρής) ,  De Freitas, Αποστόλου (82 Φράγκου).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 ( Γιώργος Κοτταράς ) Λάσκαρης, Νικεδήμας,( 77 Διαμαντής),  Κατσιάβελας,( 32 λ.τρ. Παπανδριανού),  Ζώγαλς, Κρίστο, Σκεντεράι, Δημαράκης, (58 Κοροντίνης) ,Τσάβο, Λαζάρου, Τζιέρης, Σχοινάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates