Social Icons

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΠΕΤΣΕΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2-1



Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Σπετσών Σπύρος Τσάνας

 Στην κορυφή της πρώτης θέσης του δευτέρου ομίλου της Α2 κατηγορίας αναρριχήθηκε την Κυριακή η ομάδα των Σπετσών αφού επικράτησε στο ντέρμπυ με τον
Ατρόμητο Παναριτίου με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 9 λεπτό με σουτ του Τάσου Χριστόπουλου ο οποίος πέτυχε το 11ο γκολ του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για να απαντήσουν γρήγορα οι νησιώτες στο 15 με σουτ του Τριπολιτσιώτη ύστερα από κόρνερ του Κρεμμύδα.

Το τελικό 2-1 έκανε ο Σπύρος Τσάνας τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 84 ο Καραφωτιάς για τους φιλοξενούμενους αντίκρισε την δεύτερη κάρτα του διαιτητή Μανούχου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πού πήραμε από τις Σπέτσες έγινε ένα ωραίο παιγνίδι και οι 200 περίπου φίλαθλοι πού πήγαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας των Σπετσών επιφύλαξε μία έκπληξη στους φιλάθλους της αφού στο ημίχρονο του αγώνα τους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα  και τους την μοίρασε.

Φυσικά και δεν μάθαμε ποιος ήταν ο κερδισμένος όμως σίγουρα μέσα από αυτές τις ενέργειες κερδισμένο είναι  το ίδιο το ποδόσφαιρο . 



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :


ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja, Κρεμμύδας, Μάστορας, Παπαδέας, Muho,(49 Μιχαλάκης),  Παπαδέας, , Αλιφarm;akhw, Τσάνας, Τριπολιτσιώτης, Thano.
Ατρόμητος Παναριτίου  Μαυροκορδόπουλος, Χριστόπουλος Β, Σταύρου, (61 Σπανός, Χριστόπουλος Αθ., Καλιαμούτος, Μπούνος, ( 64 Ντούνης). Μαούρης, Χριστόπουλος Αναστ., Εβερετ , Δήμας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates