Social Icons

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΘΗΣΕΑΣ 2-0




Με δύο τέρματα του Μιχάλη Μιχαήλ ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ξεπέρασε το εμπόδιο του Θησέα με σκορ 2-0. Η ομάδα της Ερμιονίδας ήταν κυρίαρχη και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα χάνοντας πολλές ευκαιρίες να κερδίσει
με ένα ευρύ σκορ. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία τύχη αφού δεν έκαναν ίχνος κάποιας ουσιώδης ευκαιρίας στα γκολπόστ του Καλλίνη.
Αναλυτικά :
Στο 12 λεπτό ο Σαράντος από το κέντρο του γηπέδου με μία διαγώνια μπαλλιά βρήκε τον Μιχαήλ μέσα στην περιοχή ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 28 λεπτό ο Οικονομόπουλος έκανε σέντρα η μπάλα έφτασε στον Σαράντο μέσα στην περιοχή πλασέ του τελευταίου και ο Ξυνός απέκρουσε δύσκολα.
Στο 29 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ο.Φ.Η. με τον Τζανή όποίος βρεθηκε σε θέση βολής το πλασσέ που έκανε απέκρουσε ο Ξυνός δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 36 λεπτό ο Μιχαήλ με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ξυνού όμως έφυγε πάνω από το δοκάρι άουτ.
Στο 52 λεπτό δυνατό σούτ του Μιχαήλ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 53 λεπτό η μοναδική προσπάθεια για γκολ από πλευράς Θησέα με τον Μαρινάκη η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Καλλίνη.
Στο 69 λεπτό ο Ο.Φ.Η. μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παν. Οικονομόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 72 λεπτό μπαλιά του Σαράντου στον Μιχαήλ μέσα στην περιοχή πλασέ του τελευταίου η μπάλα στα δίχτυα και 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καρακώστας
Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Σωτήρης Μπουγιούρας) : Κλλίνης, Μέλλος ( 88 Τζανής Ι), Τζανής Ηλ, Μπουγιούρας, Δαγρές, Φράγκος, Μιχαήλ,( 89 Οικονομόπουλος Π.) Αποστόλου, Οικονομόπουλος Π,Κονδύλης , Σαράντος.
ΘΗΣΕΑΣ ( Δημήτρης Κοντογιάννης) : Ξυνός ,Σύσκας, Παπουτσής, Μαρινάκης, Μητρώκας, Κώτσαρης, Κουτσουρίδης, Καλυβόπουλος, Γιαλουτζής ( 55 λ.τρ. Αλεξόπουλος), Γιαννάκης, Μοσχοβίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates