Social Icons

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 1-0




Αγώνας για καρδιακούς ήταν ο σημερινός στο Κρανίδι για τους 200 περίπου θεατές. Η Ένωση Ερμιονίδας ήταν συνεχώς στην επίθεση χάνοντας
πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τον Μακρίδη στο 9 και τον Δήμα στο 15 σε αντίθεση με την ομάδα των Λουκισίων πού αρκέστηκε σε ένα παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε ,είδαμε πολύ λίγες φάσεις τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους. Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος δεν προσφέρεται ούτε για αγώνα πρωταθλήματος των Ζουλού. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κάνουν κάτι  τώρα πού είναι νωρίς ενόψει της ανόδου της ομάς στην Γ Εθνική.
Η ομάδα των Λουκισίων μας άρεσε και πιστεύουμε πώς έχει τύχη σε αυτό το πρωτάθλημα .Έχει παιδιά με πολύ ταλέντο.
Αναλυτικά
Στο 6 λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 7 λεπτό ο Συμελίδης σέντραρε από δεξιά κεφαλιά του Μακρίδη από το ύψος του πέναλτι λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ευσταθίου.
Στο 9 λεπτό ο Μακρίδης βρέθηκε σε θέση φόρ στο ημικύκλιο της περιοχής σούταρε δυνατά και η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Ευσταθίου.
Στο 10 λεπτό ωραίος συνδυασμός Συμελίδη και Στάικου έξω από την περιοχή σέντρα του τελευταίου η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη στο ύψος του πέναλτι το πλασέ πού έκανε ήταν αδύναμο και απέκρουσε εύκολα ο Ευσταθίου.
Στο 12 λεπτό σέντρα του Τσώνη από δεξιά κεφαλιά του Ντοβίνου προς την εστία του η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ευσταθίου.
Στο 15 λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Δήμα η μπάλα τράνταξε την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Ευσταθίου.
Στο 17 δυνατό σούτ του Ευσταθίου απέκρουσε ο Πονηρός.
Στο 22 λεπτό κεφαλιά του Δημητρίου λίγο έξω από τα δοκάρια του Ευσταθίου σε εκτέλεση φάουλ του Δήμα από δεξιά.
Στο 31 λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ευσταθίου.
Στο 33 λεπτό ο Μακρίδης βρέθηκε σε θέση βολής γαι γκολ το σουτ πού έκανε έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Ευσταθίου.
Στο 34 λεπτό δυνατό σουτ του Μιχαλάκη απέκρουσε ο Ευσταθίου .
Στο 65 λεπτό ο Συμελίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Μακρίδης πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι καιαπέκρουσε ο Ευσταθίου σωτήρια.
Στο 72 λεπτό πλασέ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 85 λεπτό δυνατό σουτ του Δήμα έξω από την περιοχή ή μπάλα άουτ.
Στο 93 η λύτρωση για την Ερμιονίδα όταν ο Συμελίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Μουρατίδης πηρε την πρώτη κεφαλιά απέκρουσε ο Ευσταθίου του έφυγε η μπάλα και στην πορεία της βρέθηκε ο Σταικος και έκανε το 1-0.
Η ομάδα του Α.Ο. Λουκισίων διαμαρτύρεται για την  φάση του γκολ ότι είχε ζητήσει από τον διαιτητή να κάνει αλλαγή ποδοσφαιριστή  και αυτός τους αγνόησε και με αυτό το γεγονός ξέσπασαν θύελλα διαμαρτυρίας στο τέλος του αγώνα.
Διαιτητής : Συμεών Κοσικίδης  ( Αθηνών)
Βοηθοί Πέτρος Χριστοδούλου  Σπύρος Νικολάδος
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Πονηρός , Μπούρος , Σαμαράς  Τσώνης,  Δημητρίου  , Κιοσσές , (85 Κρίστο ) , Στάικος , Συμελίδης , Μακρίδης , Δήμας , Μιχαλάκης ( 59 Μουρατίδης  )
Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ( Γιώργος Λάμπρου) : Ευσταθίου  , Κουτσαύλης  , Ντοβίνος  , Κοροβέσης  , Πρόβης  , Καλοχωρίδης  , Σπυρόπουλος  , Κωσταντάγκας  , Ντούμας  ( 91 Κόλλιας) , Ευσταθίου , Αποστόλου  ( 78 Κοντάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates