Social Icons

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΥΔΡΑ- Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ





Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου από την Κυριακή το απόγευμα απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού της δεύτερης κατηγορίας στον τέταρτο όμιλο μετά την νίκη στο
ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Ύδρα στο γήπεδο του Γαλατά.

Το πρώτο ημίχρονο η κατοχή μπάλας ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να φυλάνε τα νώτα τους .

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου η Ύδρα ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε δύο φορές την εστία του Καλλίνη ό οποίος είπε « όχι» πρώτα σε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ και την άλλη σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των παικτών της Υδρας. .

Στο 61 λεπτό ο προπονητής των γηπεδούχων έκανε δύο αλλαγές βγάζοντας τον Ανδρέα Δαγρέ και τον Οικονομόπουλο με τους Κοροντίνη και Αποστόλου με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να ανεβάσει την απόδοση του και να πιέσει την άμυνα των γηπεδούχων χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Κάτι πού δεν άργησε να γίνει όταν στο 79 λεπτό ο Ηλίας Δαγρές εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κοροντίνη ο οποίος με νέα κεφαλιά τροφοδότησε τον Παύλο  Σαράντο και αυτός με διπλή κεφαλιά( την πρώτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας )  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαιάννη ανοίγοντας το σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Τσακαγιάννης από την Αργολίδα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΥΔΡΑ: Βαιάννης, Χατζηνικολαίδης, ( 82 Ραμπιάς),Τσαγκάρης, Dnoni,Αναργύρου, Τζάκας, Κλαφάτης, Δουλιγέρης, ( 85 Shihu)  Μιχάλης, ( 65 Κυριακάκης ). Σκόρας, Βατίστας.

Ο.Φ. ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Καλλίνης, Μέλλος, Τζανής,  Μπουγιούρας, Δαγρές Η,( 61 Κοροντίνης),  Φράγκος, Μιχάλης, (90  Οικονομόπουλος Παν.) Δαγρές Ανδ.( 61 Κοροντίνης), Οικονομόπουλος Ν,( 61 Αποστόλου) , Κονδύλης, Σαράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates