Social Icons

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-1 ( 1-1)




Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας αφού κέρδισε τον Πανελευσινιακό με σκορ 2-1. Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο
διαιτητής Τζουανόπουλος από την Αχαΐα ο οποίος έδωσε ένα πέναλτι φάντασμα σε πέσιμο του Ζαχαρόπουλου στο 20 λεπτό και στο 34 λεπτό αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της Ένωσης , ανέχτηκε το σκληρό παιγνίδι των φιλοξενούμενων.
Αναλυτικά
Στο 10 λεπτό δυνατό σουτ του Παπανικολάου η μπάλα μέσα από την περιοχή  η μπάλα  έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.
Στο 20 λεπτό οι παίκτες του Πανελευσιανιακού εκτέλεσαν φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα ο Ζαχαρόπουλος έπεσε θεαματικά στην περιοχή του Πονηρού και ο διαιτητής προς έκπληξη όλων έδωσε πέναλτι . Το εκτέλεσε εύστοχα ο παθών ανοίγοντας το σκορ.
Στο 25 λεπτό δυνατό σουτ του Τύρπου απέκρουσε ο Πονηρός σωτήρια
Στο 28 λεπτό ο Δήμα; Εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Στάικο και με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 32 ο Συμελίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Οικονόμου που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 34 λεπτό ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε απόκρουση αμυντικού μέσα στην περιοχή με το χέρι..
 Στο 51 λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Στάικο όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ μέσα στην περιοχή το πλασέ πού έκανε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
Στο 53 λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσακματζίδη
Στο 60 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό να κάνει το 1-2 όταν ο Μπαρδάκογλου μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Πονηρό πού έπεσε και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 69 λεπτό ο Συμελίδης ύστερα από κόρνερ του Σταικου σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας.
Στο 94 λεπτό λύτρωσε για την Ένωση Ερμιονίδας όταν ο Στάικος μπήκε από αριστερά  στην περιοχή της Ελευσίνας και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μακρίδη και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός  , Παπανικολάου, , Σαμαράς  , Τσώνης  , Οικονόμου  , Κιοσσές  , Στάικος  , Συμελίδης , (88 Μπούρος  ) Μακρίδης   Δήμας ,( 72 Κρίστο   ),  , Μιχαλάκης  (56 Μουρατίδης )
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακματζίδης,  Μπαγδάτογλου  , Ευαγγέλου,    Παπαδόπουλος,   Τζαφεράκος ,  Μακρίδης,   Σιδηρόπουλος,   Τούσης  (74' Μιχέλης   ), Τύρπος   (37 Μαλισιόβας   ), Παπανικολάου    (86' Δούκας   ).Ζαχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates